Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

12:12 – Marele Portal al absortiei karmice “9”. 12.12.2016 ora 9:9:9

Traim un an de importanta majora al eliberarilor din lanturile karmice pe multiplu de cate 9 ani mergand pentru fiecare om atat cat si-a ales sa se elibereze. Multiplii de 9 au mers in unele cazuri si mii de ani in urma…
Unitatile cunoscute pe Pamant de masurare a timpului sunt: an, luna, saptamana, zi, ora, minunt, secunda.
2016 este de putere “9” in tot anul.

Eliberarile karmice nu s-au incheiat in luna septembrie a acestui an. Ciclul complet este: anul 9 cu 9 luni 9 saptamani 9 zile ora 9 minutul 9 secunda 9.
Lucrarile de eliberari karmice nu au fost doar in luna 9. Au fost in fiecare luna, iar in luna septembrie a fost apogeul sau cum il mai numesc “purgatoriul”. Primele opt luni prin energiile din Univers, am fost ajutati sa constientizam diverse etape ale procesului eliberator karmic.

Traume si blocaje vechi au iesit la suprafata, din aceasta viata sau din alte vieti. Am fost ajutati sa ne intelegem diversele lectii care le aveam de insusit si care in trecut ne-au generat karma. Si tot felul de alte situatii. In luna septembrie, s-a produs o interconectare atat de puternica intre oameni incat comunicam unii cu ceilalti fara chiar sa ne cunoastem.

Rezonanta traumelor, a blocajelor, a fricilor, a emotiilor era atat de puternica si sincrona cu toti oamenii cu care interactionam, fie ca erau persoane cu care ne intalneam, straini care treceau pe langa noi, apropiati, familie sau virtual, in mediul online. Eram ca si cand formam un singur TOT. Pentru ca de fapt, suntem toti UNUL/UNA… Tot in luna septembrie am trecut si prin procesul de constientizare a propriilor neiertari, era ca si cum ne vedeam in oglinda si pe masura ce ne intelegeam propriile actiuni, ne acceptam asa cum suntem. Deci, in luna a noua nu doar am eliberat karma si am trecut si printr-un amplu proces de acceptare si iertare fata de noi insine. Iertandu-ne, am dizlocat blocajele si fricile eliberandu-le. In locul ramas gol, a inceput sa fie umplut cu un altfel de energie, iubirea neconditionata.

In lunile octombrie si noiembrie ale acestui an, am trecut prin cele 9 saptamani care s-au incheiat in data de 2 decembrie. Acum suntem in ciclul celor 9 zile care se incheie in data de 11.12.2106, in codul “11” si “12”. Fiecare ciclul adica 9 luni, 9 saptamani, 9 zile, inchide cate un cerc karmic.

In data de 12.12.2016 la ora 9 minutul 9 secunda 9 se deschide portalul de absortie karmica pe tot ceea ce am lucrat si eliberat in acest an. Totul va fi dizolvat in acest portal, care nu intamplator se deschide in frecventa 12:12. Este marele final al acestui an binecuvantat pe tot ceea ce inseamna coduri karmice.
Atunci avem marele final karmic pentru a ne pregati pentru cel de al doilea portal din ziua solstitiului in frecventa 21:12, adica exact inversul lui 12:12, si care ne va umple de energiile vindecatoare si informatii necesare ascensionarii.

Dai Oryiana

Distribuie acest articol Oficial Media
Share