OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: Dum, nov. 18th, 2018

25 de ani de ani de comunicare și traductologie în UPT

Facultatea de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Politehnica Timișoara a aniversat, în 16 noiembrie, în Auditoriumul Centrului de Conferințe al UPT, 25 de ani de la înființarea specializărilor de comunicare și traductologie în UPT, pe atunci o premieră națională într-o universitate cu profil tehnic.

Evenimentul a fost un bun prilej de evocare a momentelor de început, cu greutățile inerente, dar și a istoricului și bazei materiale a celei mai tinere facultăți din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

În prezența conducerii UPT, a invitaților din mediul economic, din instituții, ONG-uri, asociații profesionale, a cadrelor didactice și a studenților, au fost primite mesaje de felicitare și au fost înmânate diplome, plachete și medalii aniversare celor care, de-a lungul timpului, au pus umărul la dezvoltarea facultății și au susținut-o de-a lungul existenței sale.

Manifestarea a marcat încheierea Zilelor FSC, dar și a Zilelor Politehnicii 2018, care au programat o suită de evenimente pe durata a zece zile.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It