Published On: lun, dec. 8th, 2014

A murit Victor Sanda- fostul prefect al judetului Dambovita

victor-sandaFostul prefect al judetului Dambovita, Victor Sanda a decedat azi noapte la Spitalul Fundeni din Capitala, acolo unde a fost internat la inceputul lunii noiembrie pentru ca suferise un atac de cord si a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor medicale.

Apropiatii spun ca problemele majore din ultima vreme si-au spus cuvantul asupra sanatatii acestuia. Probleme cardiace, diabetul si pierderile suferite in ultima vreme l-au doborat pe Victor Sanda.

La sfarsitul lunii octombrie, a acestui an, fostul prefect isi pierduse mama si soacra in lupta cu viata. Cat despre pierderile din viata politica, stim ca acesta a fost inlocuit din functia de prefect pe neasteptate de catre insusi Guvernul care l-a sustinut si l-a promovat in aceasta functie, afland vestea chiar din presa. In locul sau a fost pus in functie, Ioan Marinescu, fost vicepresedinte al CJ Dambovita.

Victor Sanda a mai fost prefect al judetului Dambovita si in perioada de guvernare a lui Ion Iliescu, 2001-2004 si de asemenea in ultimii doi ani, 2012-2014. A fost deputat, vicepresedinte si presedinte al Organizatiei PSD Dambovita.

Acesta avea 60 de ani, era casatorit si avea doi copii.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It