: luni 09 iunie 2014

A XVII-A EDITIE A TROFEULUI CORESI

In weekend, s-a desfasurat concursul interjudetean de educatie rutiera, cunoscut sub numele de Trofeul Coresi. Acesta a ajuns la cea de-a XVII-a editie, in cadrul careia 19 echipaje s-au intrecut pentru a obtine marele premiu.
Concursul interjudetean si regional de educatie rutiera a fost organizat de politistii din cadrul Serviciului Rutier Dambovita, in colaborare cu reprezentanti ai Scolii Gimnaziale “Coresi” si cu sprijinul Consiliului Judetean, Primariei Municipiului Targoviste si Inspectoratului Judetean Scolar. La competitie au participat echipaje din 15 judeţe, respectiv : Arges, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Dambovita, Giurgiu, Ilfov, Maramures, Mures, Prahova, Valcea, Tulcea, Teleorman si Timis.
Prima proba a concursului a constat in testarea cunostintelor elevilor pe linie de circulatie rutiera, iar in cadrul celei de a doua probe scolarii si-au demonstrat indemanarea in utilizarea bicicletei in poligonul “parc-scoala”. Participantii nu au avut mari emotii, iar probele li s-au parut accesibile.
Editia a XVII-a a avut urmatorii castigatori:
– locul I- Şcoala Gimnazială „Coresi” Târgovişte;
– locul II-  Şcoala „Nechifor Ludovic”  Niculiţel, judeţul Tulcea;
– locul III- Şcoala Generală nr. 1 „Joiţa”, judeţul Giurgiu.

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA
Babel Fast

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

STIL DE VIATA

Etichete

Related Post