Published On: mar, oct. 7th, 2014

ACL Dambovita: “Ionut Savoiu… minciuni servite fara rusine”

poze_articole_savoiu_ionut-600x400
Comunicat de presă
Deputatul PSD de Dâmbovița, Ionuț Săvoiu, încearcă să capitalizeze electoral prin minciuni servite fără rușine opiniei publice. Într-o declarație preluată de presa locală, parlamentarul își asumă inițiativa includerii și susținerii în Master Planul General de Transport a drumului expres pe 4 benzi ce va lega A 1 de A3, pe ruta Ploiești – Găești, prin Târgoviște. Pentru a se compromite total, în sprijinul afirmației sale, aduce corespondența susținută cu ministerul Dezvoltării, condus de baronul Dragnea, care nu are nicio legătură cu drumurile expres și cu autostrăzile din România, ci – cel mult – cu repartizarea politică și netransparentă a fondurilor către administrațiile județene și locale.
Pentru corecta informare a opiniei publice, menționăm că Master Planul General de Transport a fost inițiat în guvernarea PDL, fiind semnat – în martie 2012 – de către ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare. Totodată, legătura dintre A 1 și A 3 Ploiești – Târgoviște – Găești, care continuă spre Buzău – Brăila – Tulcea – Constanța face parte din rețeaua TEN-T și a fost negociată de miniștrii Transporturilor Anca Boagiu și Alexandru Nazare, fiind de asemenea aprobată în 2012.
Demersul deputatului Săvoiu este cu atât mai penibil cu cât, în campania electorală de acum câteva luni, anunța demararea lucrărilor la DN 7 Bâldana – Titu, pe 4 benzi. Domnia sa ar trebui să le spună dâmbovițenilor și românilor că incompetența guvernării PSD va duce la pierderea a cel puțin 3 miliarde de euro și la întârzirea nepermisă a accesării de fonduri europene pentru dezvoltarea infastructurii, în exercițiul bugetar 2014 – 2020.

Departamentul de comunicare ACL Dâmbovița

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It