Published On: vin, iul. 20th, 2018

Actualizări energetice: O imensă schimbare este la orizont

O imensă schimbare este la orizont. Sunteți martori la moartea credințelor lumești care au ținut omenirea în robie atâtea vieți. Aceste non-creații dense se pot dizolva numai când frecvențele superioare ale adevărului încep să înlocuiască energia care le-a format inițial.

Un sentiment de discordie apare atunci când totul familiar începe să se schimbe, dar temerile intense și confuzia nu vor veni la cei care înțeleg că nu se termină nimic real, ci mai degrabă se transmută la niveluri mai înalte de exprimare, pe măsură ce conștiința devine mai iluminată. Deoarece energia tridimensională este atât de densă, acest proces este gradual și implică multe răsuciri și rezistențe.

Concentrați-vă atenția și eforturile pe a fi la cel mai înalt nivel de adevăr pe care îl cunoașteți în fiecare moment și situație, mai degrabă decât pe iluziile sensului material din jurul vostru. Lumina voastră, Lumina conștiinței trezite, slujește să deschidă căile care permit mai multă Lumină să curgă pe Pământ. Aceste energii de înaltă frecvență afectează toată viața. Toți resimt aceste energii; și cei treziți, și cei care nu s-au trezit încă, și Regatul Animalelor.

Aceste energii de înaltă frecvență determină ca mulți dintre voi să experimentați situații în care pare că emoțiile preiau controlul, durerile fizice sau epuizarea fizică extremă. Dacă nu sunteți atenți, vă poate duce cu ușurință să credeți că ceva este greșit, dar apoi, după câteva zile, lucruri par să reintre în normal și începeți să vă simțiți mai bine – până la următoarea etapă. Aceste experiențe sunt legate de procesul de curățare, interpretare și integrare a noilor frecvențe superioare.

E nevoie de energie pentru a face aceste actualizări energetice, lăsându-vă cu mai puțin pentru treburile obișnuite de zi cu zi. Energiile de ascensiune înlocuiesc energia densă din celulele fizice. Permiteți procesului să aibă loc fără să concluzionați imediat că ceva nu ar fi în regulă, ci conștientizând că totul este așa cum este necesar. Expresia voastră fizică nu este familiarizată cu ceea ce se petrece deoarece asemenea actualizări energetice nu s-au mai întâmplat niciodată înainte.

Pe măsură ce integrați aceste noi energii și vă schimbați rezonanța, nu veți mai fi în aliniere cu multe lucruri care până nu demult au făcut parte din viața obișnuită. Alimentele grele, alcoolul, zaharurile și alimentele procesate pe care le puteați savura fără nicio problemă, acum nu vă vor mai atrage sau vă pot face să vă simțiți rău.

Pentru că totul este energie, alinierea energetică este necesară dacă este să existe o Armonie a oricărui lucru – relații de căsătorie, prietenii, alimente, divertisment, locul de muncă, idei, credințe etc. Nu mai sunteți în aliniere cu multe dintre lucrurile aparent obișnuite cu care erați odată aliniați. Evoluția Conștiinței începe să rezoneze cu frecvențe noi, superioare, iar încercările de a face ceva lucruri „depășite” din punct de vedere spiritual, așa cum făceați odată, nu vor mai funcționa, vor eșua.

Liberul Arbitru permite fiecăruia să ignore adevărul atâta timp cât doresc, dar adevărul nu poate dispărea pentru că este însăși realitatea. Numai acele lucruri create din concepte iluzorii se pot dizolva definitiv. Încercați să vedeți schimbarea ca o absolvire, dragilor. Mulți cred că sunt pregătiți să se schimbe, dar când ceva familiar începe să se schimbe sau să dispară, chiar și cei mai treziți vor răspunde adesea cu rezistență deoarece există un sentiment de siguranță în lucrurile familiare.

Nu mai sunteți începători evoluționiști și sunteți bine pregătiți să vă retrageți sentimentul de siguranță din exterior prin conștientizarea faptului că siguranța și securitatea sunt deja pe deplin prezente în interior, în fațetele propriei Conștiințe Divine. Învățați să mergeți cu fluxul, fără a oferi nicio putere evenimentelor și situațiilor care v-ar putea afecta sentimentul de siguranță. Rămâneți în prezent, în Acum, având Credința că totul se desfășoară în conformitate cu Planul Divin, individual și planetar, indiferent dacă cineva crede sau nu acest lucru.

Acest lucru NU înseamnă să nu luați niciodată măsuri de precauție în situațiile în care acestea pot fi necesare. Înseamnă să faceți lucrurile spre care sunteți ghidați, să le faceți pentru a trăi într-o lume 3D, dar să faceți aceste lucruri fără a vă teme de concepte despre persoane, locuri sau lucruri, conștienți de faptul că toți sunt Unul cu Dumnezeu.

Dorim să vorbim despre suferință, fiind un lucru generalizat care descrie sentimentele care urmează după o mare pierdere sau pur și simplu trăirea zilnică în dureri fizice, emoționale sau mentale. Mulți (treziți și ne-treziți) suferă ca rezultat al curățării intense a vechii energii 3D ce are loc acum pe Gaia, atât la nivel individual cât și ca întreg.

În viețile anterioare, majoritatea oamenilor s-au întrupat cu o anumită lecție asupra căreia doreau să se concentreze. Din cauza procesului puternic de Ascensiune ce are loc acum, ați intrat în această viață cu intenția de a rezolva și de a depăși orice problemă nerezolvată din trecut, în ce privește oamenii, locurile, grupurile sau sistemele de credință – orice are nevoie de finalizare sau care ar putea acționa ca o barieră pentru Ascensiunea voastră.

Experiențele intense de bine sau rău rămân stocate în memoria celulară și sunt purtate de la viață la viață până când sunt curățate. Amintirile celulare pe care sunteți gata să le eliberați ies la suprafață prin experiențe ce vă avertizează asupra prezenței lor.

Pe măsură ce trăiți dintr-o stare de Conștiință superioară, frecvențele de Lumină dizolvă automat energiile de rezonanță inferioară. Este o pierdere de timp să vă focusați sau să încercați să găsiți tot ce trebuie curățat, deoarece acest lucru se bazează doar pe energia veche, pe vechiul mod de a face lucrurile. Dacă e necesar să știți ceva pentru creșterea spirituală, veți obține cumva acea informație prin vise, intuiție sau reamintire. În acest moment, mulți dintre voi faceți curat pentru întreaga lume, nu doar la nivel personal. Amintiți-vă că există doar UNUL.

Pentru aceia care vă confruntați cu depresie, tristețe și durere, vă spunem din nou, permiteți acestor emoții să curgă fără rezistență. Suferința este creată prin menținerea așteptărilor neîmplinite asupra modului în care lucrurile ați vrea să arate sau să fie pentru a avea impresia că astfel aveți un sentiment de dreptate, ceea ce reflectă întotdeauna sistemul de credințe personal.

În lumea tridimensională, cele mai multe suferințe sunt cauzate de forțe aparent incontrolabile – natura, legile, convingerile religioase etc. Astfel funcționează o dimensiune bazată pe dualitate și separare. Din aceasta evoluați. Dualitatea și separarea nu există în dimensiunile superioare. Sistemul de credințe tridimensional reprezintă cea mai joasă treaptă a unei scări dimensionale, deși cei mai mulți încă nu realizează acest lucru.

Suferințele rămân și vor continua să rămână vii atâta timp cât conștiința planetară continuă să creeze prin credințele dualității și separării. Nu uitați niciodată că, ca expresii ale Divinului, fiecare este un Creator, formându-și lumea din substanța stării sale de Conștiință. Ajutați-i pe cei care suferă în orice mod sunteți călăuziți, dar niciodată nu credeți că este datoria voastră să salvați pe cineva, pentru că toate sunt lecții pe care ei înșiși le-au ales cu sprijinul Sinelui Superior și a Ghizilor lor.

Mintea interpretează starea de Conștiință obținută și o manifestă ca formă fizică, emoțională, mentală și spirituală. Suferința este rezistența, dorința ca lucrurile să fie modul în care o persoană crede că ar trebui să fie pentru ca ea să fie fericită. Nimic nu se poate schimba la nivel global sau individual, până când Conștiința nu se schimbă, deoarece Conștiința este substanța a tot ceea ce este. Ați atins acel nivel de pregătire care vă va permite să vă deplasați în conștientizarea și experientarea a ceea ce sunteți cu adevărat.

Vizualizați un Soare puternic, cu multe raze de Lumină intensă strălucind spre exterior. Pe măsură ce aceste fascicule de Lumină se îndepărtează de sursa Soarelui, încep să devină mai puțin strălucitoare, să-și schimbe aspectul și să acumuleze culori și umbre. Fiecare fascicul de Lumină începe să arate diferit de celălalt, absorbind diferite culori și acumulând straturi de energie care preiau aspectul diferitelor texturi și culori. Razele de Lumină nu dispar niciodată, dar pot fi complet obturate de diverse straturi și resturi.

Aceasta este povestea voastră, povestea fiecărui bărbat, femeie și copil de la început. Voi sunteți Raza de Soare care rămâne pentru totdeauna pură, intactă și perfectă, indiferent cât de multă iluzie este peste ea. Evoluția este îndepărtarea treptată a tuturor resturilor.

Acceptați că sunteți deja treziți și că nu mai este nevoie să tot căutați în exterior ceea ce este deja prezent pe deplin în voi.

Permiteți procesul și aveți încredere că totul se desfășoară așa cum a fost programat.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It