31/03/2020

Acum: zeci de mii de oameni în stradă! Să fie acesta semnul noii revoluții?

protest-parlament2

Cinci mii de bucuresteni se află la această oră in fata Senatului pentru a protesta fata de votul prin care senatorii au respins cererea DNA de urmarire penala 될놈될. Mitinguri de protest au loc si in orasele Timisoara, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi, Galati si Braila.

Langa sediul Senatului, Se scandeaza „PSD, ciuma rosie”, „Vrem dreptate!”, „Egalitate in fata legii”, „Demisia urgenta a cercetatilor penal” si „Parlament murdar, nu mai toleram nesimtirea voastra” 더레이오버.

Protestatarii au blocat bulevardul din preajma Parlamentului. „Datorita manifestatiei de la Palatului Parlamentului (Senatul Romaniei), in urma careia manifestantii au patruns pe carosabil, s-a aplicat devierea traficului pe Calea 13 Septembrie, intre Bulevardul Libertatii si Hotel Marriot Download Skyscraper. Recomandam conducatorilor auto sa evite deplasarea in zona, sa respecte semnalele politistilor si sa foloseasca rute ocolitoare pentru deplasare”, a transmis Politia Capitalei Salim Nam 2.

De asemenea, un grup de motociclisti au participat la manifestatie in amintirea motopolitistului Bogdan Gigina Download Kawax.

73-indolenti

„Ca sa fie foarte clar: pentru Gabriel Oprea nu s-a cerut retinerea, arestarea sau alta masura preventiva 테라텀 한글. S-a cerut accesul liber al Justitiei pentru a se putea stabili conform normelor statului de drept şi ale democratiei daca este sau nu vinovat. Dar PSD şi acolitii din ALDE şi PRU au pus statul de drept intre paranteze din nou, l-au ridicat pe Oprea deasupra legii 경기도교육청 내pc지키미 다운로드. Poti sa furi, poti sa ucizi, poti sa faci orice daca eşti parlamentar. Asta a decis Senatul, camera superioara a Parlamentului, institutia fundamentala a democratiei”, mai scriu protestatarii pe pagina evenimentului Corerrow 9.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments