Adrian Țuțuianu: ”domnul Cezar Preda a început deja campania electorală”

OFICIAL MEDIA

1908487_747445265340544_6138911234000919544_n

COMUNICAT DE PRESĂ

Pentru corecta informare a locuitorilor județului Dâmbovița, cât și a celor nou veniți pentru a completa rândul vremelnicilor numiți pe funcțiile vacante ale PNL, facem următoarele precizări:

  1. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ,,Apa Dâmbovița” și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ,, Reabilitarea colectării, transportului, depozitării, prelucrării deșeurilor solide în județul Dâmbovița” sunt, conform statutului, două Asociații în care Consiliul Județean Dâmbovița este membru asociat fondator, cu drepturi depline, făcând parte din Adunarea Generală, organul de conducere al Asociației, prin reprezentanții  legali, domnul Alexandru Oprea- vicepreședinte CJD, respectiv domnul Corneliu Ștefan- vicepreședinte CJD. Tot ca membri fondatori, regăsim reprezentanții Unităților Administrativ Teritoriale, primarii din județul Dâmbovița despre care avem convingerea că au deja formată capacitatea intelectuală, așa cum au și demonstrat-o, de a înțelege responsabilitățile pe care le au în cadrul acestei Asociații. Evident, domnul președinte al PNL Dâmbovița, necunoscând realitatea nici administrativă, nici politică a județului nostru, consideră că menirea dumnealui este de ceas deșteptător.

Pe de altă parte, comunicatul de presă al PNL Dâmbovița semnalează o fractură de logică, deoarece interesele reprezentantilor locali ai PNL, partid care susține necondiționat guvernul actual,  sunt în contradicție cu cele două adrese primite de la Ministerul Dezvoltării Regionale, respectiv Ministerul Fondurilor Europene, care avertizează asupra consecințelor retragerii unităților administrativ-teritoriale din ADI.

  1. Am sesizat că din statutul niciunui partid politic nu rezultă că ar avea prerogativele de a investiga activitatea unei asociații de dezvoltare intercomunitară sau a unei societăți comerciale. Însă, dacă există date sau informații cu privire la încălcarea normelor legale de către CATD, solicităm public ca acestea să fie aduse la cunoștință instituțiilor abilitate ale statului. Din păcate, un subiect atât de important pentru dezvoltarea județului nostru, devine temă politico-electorală, de diversiune și manipulare, foarte bine stăpânită și exersată de reprezentanții locali ai PNL.

Precizăm că în luna decembrie 2015 au fost efectuate plăți contractuale către societățile cu care CATD avea contracte de lucrări, verificate și certificate de către reprezentanți ai  instituțiilor abilitate ale statului român, iar neefectuarea lor atrăgea consecințe contractuale mergând până la rezilierea contractelor de lucrări și pierderea finanțării, ceea ce nu face decât să demonstreze că domnul Cezar Preda a început deja campania electorală și ia ca miză în jocurile sale politice atât directivele europene, cât și angajamentele asumate de România și pune în pericol implementarea proiectelor la nivelul județului Dâmbovița. Pentru corecta informare, CATD a depus raportul final de implementare a Programului Operațional Sectorial I Mediu și și-a respectat obligațiile contractuale asumate.

Organizația Județeană a PSD Dâmbovița reamintește domnului Cezar Preda și membrilor PNL că atragerea fondurilor europene și modul de implementare a proiectelor cu fonduri europene constituie o preocupare majoră a administrației publice locale, iar acest tip de proiect, cea mai mare investiție cu fonduri europene din județul Dâmbovița, în valoare de 140 de milioane de euro, este  o prioritate asumată de România și implicit de fiecare județ, indiferent că este condus de PSD sau de PNL.

Adrian Țuțuianu, Președinte PSD Dâmbovița

„Le este frică domnilor din PSD că, în urma unei investigații, s-ar putea descoperi mari nereguli la Compania de Apa?”

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

INTERNATIONAL PRESS AGENCY

OFICIAL MEDIA

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Noi, Români, chiar dormim somnul morții?!

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Noi, Români, chiar dormim somnul morții?!

Dintr-o paletă de mingi, să ne transformăm într-un agregator de fapte

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Dintr-o paletă de mingi, să ne transformăm într-un agregator de fapte

Victorie mare reușită în inferioritate numerică. S-a apropiat de podium

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Victorie mare reușită în inferioritate numerică. S-a apropiat de podium

CSM Târgovişte a dărâmat campioana. Voleibalistele lui Nesic au jucat senzaţional

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru CSM Târgovişte a dărâmat campioana. Voleibalistele lui Nesic au jucat senzaţional

CCIAT oferă servicii specifice în domeniul standardizării

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru CCIAT oferă servicii specifice în domeniul standardizării

A lua atitudine nu e un act de obrăznicie

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru A lua atitudine nu e un act de obrăznicie

Planetele si zilele saptamanii. Duminica, guvernata de SOARE

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Planetele si zilele saptamanii. Duminica, guvernata de SOARE

Calendarul si evenimentele zilei de 26 martie 2017

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul si evenimentele zilei de 26 martie 2017

Cod GALBEN de vânt puternic și ninsoare, 26 martie

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Cod GALBEN de vânt puternic și ninsoare, 26 martie

Horoscop 26 martie. Racii au nevoie sa abordeze o noua filosofie de viata

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop 26 martie. Racii au nevoie sa abordeze o noua filosofie de viata

INTERVIU TACHE FLORESCU- ”Artiștii nu prea au o legătură pământeană foarte clară”

25/03/2017, Comentariile sunt închise pentru INTERVIU TACHE FLORESCU- ”Artiștii nu prea au o legătură pământeană foarte clară”

Chindia Târgovişte este de neînvins în retur! A trecut şi de Dacia Unirea Brăila şi rămâne în cursa pentru promovarea în prima ligă

25/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Chindia Târgovişte este de neînvins în retur! A trecut şi de Dacia Unirea Brăila şi rămâne în cursa pentru promovarea în prima ligă

„Am încredere că nu vor mai rata atât de mult”

25/03/2017, Comentariile sunt închise pentru „Am încredere că nu vor mai rata atât de mult”

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, precizari cu privire la Arhiepiscopia Targoviste

25/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa, precizari cu privire la Arhiepiscopia Targoviste

Calendarul si evenimentele zilei de 25 martie

25/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul si evenimentele zilei de 25 martie

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache

PAGINA ZILEI