Published On: lun, ian. 8th, 2018

Adrian Țuțuianu: ”Eram foarte vizibil, apreciat”

Așa cum am declarat în intervențiile mele anterioare, PSD  a pierdut mult apărând interesele personale ale lui Liviu Dragnea, iar una din greșelile comise a fost înlăturarea lui Adrian Țuțuianu din funcția de Ministru al Apărării.

Adrian Țuțuianu

Scriam atunci că există trei motive, dintre care două, astăzi, s-au dovedit corecte: a fost vorba despre un măcel doar pentru a face scut în jurul unui om care trage partidul în jos. După declarațiile din emisiunea jurnalistei Anda Ștefan, fostul ministru confirmă că și-ar fi deranjat unii colegi și șefi din partid ceea ce a dus la forțarea demisiei.

”Am stat puțin, dar niște urme am lăsat. Regret și eu că am plecat. Probabil că am deranjat pe unii colegi. Inclusiv președintele partidului, probabil a avut anumite nemulțumiri pentru că eram foarte vizibil, apreciat, chiar și de dumneavoastră, presa.” a declarat Adrian Țuțuianu.

Așadar rămân valabile celelalte două ipoteze menționate de mine în urmă cu 4 luni:

  1. Șeful PSD a pierdut susținerea lui Adrian Țuțuianu și încearcă să își îndepărteze adversarii din funcții așa cum a făcut de fiecare dată;

  2. La MApN și la guvernare, în general, există probleme serioase pe care Țuțuianu le-a detectat și nu acceptă să se facă părtaș la semnarea unei crize financiare, politice și sociale; Click pe articol!

Adrian Țuțuianu a venit cu aceste noi declarații împotriva lui Liviu Dragnea cu doar două zile înainte de ședința Comitetului Executiv al PSD, ședință care între timp s-a și finalizat nedecis. O nouă întâlnire va avea loc la Iași în perioada 29-31 ianuarie 2018. Cert este că președintele PSD Dâmbovița, alături de numărul doi din PSD, Niculae Bădălău -chiar la finalul CEX-,  și alți lideri PSD, deja se manifestă anti-Dragnea.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It