Published On: Dum, mart. 11th, 2018

Adrian Țuțuianu este vicepreședinte PSD la nivel național – Lista completă a aleșilor

Adrian Țuțuianu este vicepreședinte PSD la nivel național. Betania vremurilor lui Isus mai aducea câte un înviat, dar acum se moare pe banda rulantă în politica pesedistă de parcă a dat ebola în ei. Cum îi atinge Dragnea, cum cad secerați și fără lumânări și fără slujbă de pomenire.

Adrian Țuțuianu este vicepreședinte PSD

După ce Dragnea l-a ”ras” pe Țuțuianu de la ”apărare” si din comisia SRI, în ciuda tuturor părerilor avizate și mai puțin avizate, care îl consemnau decedat politic cu certificat parafat, președintele PSD Dâmbovița s-a sculat precum Lazăr.

Și merge. Ba i-a bătut la puncte și pe ”mitralieră” -care oricum era dus cu tot cu gloanțe-, dar mai ales pe Șerban Valeca de la Argeș. A fost singurul care a avut doi contracandidați la funcția de vicepreședinte sud-Muntenia.

Ecaterina Andronescu și Nicolae Băncioiu, care se înscriseseră în cursa pentru numărul 2 în PSD, la Congresul extraordinar de ieri, au ieșit supărați din sală și au anunțat că se retrag, după ce au făcut declarații-șoc împotriva lui Dragnea. Viorica Dăncilă a fost votată președinte PSD, Adrian Țuțuianu a fost ales vicepreședinte, în vreme ce Marian Neacșu a rămas cu funcția de secretar general. Codrin Ștefănescu a pierdut din … pix. Niciodată nu putea exista un scor Marian-Codrin, 3063-668. Asta e scor de neparticipare :D.

Adrian Țuțuianu – Greu de ucis

Dacă e mâna divină, sau electorală, sau doar forța de care Dragnea e conștient că are nevoie, deocamdată nu știm. Poate chiar are legătură cu vizita fostului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița la DNA, în decembrie 2017. Moment după care Dragnea l-a decapitat pe Bădălău la numai o lună pentru a-i da funcția de vice la senat, lui Țuțuianu. Cert este că ieri, Adrian Țuțuianu a fost ales contra naturii. Contra naturii lui Dragnea. Este singurul care nu face parte din tabloul de natură moartă cu prostănaci.

Pseudo-congresul de ”faze tari” va fi viral pe facebook. Mai ales partea în care 10-15 oameni se aplaudă singuri și-și sărută mâinile în fața a cinci mii de scaune goale.

Lista completă a aleșilor la Congresul PSD

Viorica Dăncilă, preşedinte executiv al Partidului Social Democrat, aleasă cu 2850 voturi. Ecaterina Andronescu a avut doar 540 voturi, iar Nicolae Bănicioiu, 292.

Marian Neacşu, secretar general al PSD, ales cu 3063 voturi, Codrin Stefanescu, în timp ce Codrin Ştefănescu a primit doar 668.

* Regiunea Nord-Est: Doina Fedorovici (PSD Botoşani) şi Gabriel Vlase (PSD Bacău)

* Regiunea Sud-Est: Mirela Furtună (PSD Tulcea) şi Marian Oprişan (PSD Vrancea)

* Regiunea Sud: Carmen Dan – PSD Teleorman, Adrian Țuțuianu- 417 voturi, faţă de 285 ale lui Şerban Valeca. 

* Regiunea Sud-Vest: Lia Olguţa Vasilescu (PSD Dolj) şi Paul Stănescu (PSD Olt)

* Regiunea Vest: Natalia Intotero (PSD Hunedoara) şi Mihai Fifor (PSD Arad)

* Regiunea Nord-Vest: Doina Pană (PSD Bistriţa-Năsăud) şi Gabriel Zetea (PSD Maramureş)

* Regiunea Centru: Roxana Mînzatu (PSD Braşov) şi Bogdan Trif (PSD Sibiu)

* Regiunea Bucureşti – Ilfov: Gabriela Firea şi Robert Negoiţă – PSD Sector 3

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It