OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: joi, dec. 6th, 2018

Afaceri în Hong Kong

În ultima perioadă tot mai multe ţări sunt interesate de afaceri cu ţara noastră.Zilele acestea Banatul a primit vizita unor reprezentanţi de la Hong Kong Trade Development Council (HKTDC), care timp de două zile cu sprijinul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș au organizat la Timișoara un seminar de afaceri.

,,Hong Kong: Your Perfect Partner in Belt and Road Business” a fost  titlul seminarului ce s-a desfăşurat la Centrul de Afaceri , fiind prezentată o generoasă ofertă cu posibile afaceri între Hong Kong şi Timişoara.

Ca reprezentant al părţii asiatice a fostPriscilla Yeung, director pentru Germania şi Europa Centrală a Consiliului de Comerţ şi Dezvoltare a Hong Kong, care  a prezentat oferta pe domenii de servicii şi mărfuri.

Comercianţii din Hong Kong sunt interesaţi în domenii precum: maşini şi aparate, echipamente electrice, articole textile, aparatură optică, sau material ca ipsos, azbest, ciment sau metale din cele mai felurite.

Au fost prezentate atât oportunitățile de afaceri ale firmelor  din Hong Kong interesate de a colabora cu România, cât și serviciile gratuite oferite de acestea.

Câteva cuvinte despre HKTDC

Hong Kong Trade Development Council a fost înfiinţat în 1966 şi are birouri de reprezentare în 35 de ţări ale lumii. Fiind o asociaţie non-profit, HKTDC furnizează servicii gratuite.

Principalele servicii gratuite furnizate:

– Înregistrare gratuită şi oportunităţi de afaceri pentru firme;

–  Acces la baza de date (peste 100.000 de comercianți și producători din Hong Kong) ( http://www.hktdc.com/suppliers/china-wholesale-suppliers/en );

-Cataloage electronice de produse în 21 de ramuri industriale;

-Organizarea a peste 30 de manifestări expoziționale pe an;

-Programe de sponsorizare pentru firme/organizații din România care vizitează târgurile organizate în Centrul Expoziţional Hong Kong Convention & Exhibition Centre;

-Organizare de standuri naționale ale României la târgurile din Hong Kong;

-Buletine informative despre evenimentele organizate de HKTDC;

Informaţii și oportunităţi de afaceri din Hong Kong: www.hktdc.com .

La sfârşitul alocuţiunilor a  fost semnat acordul de colaborare între Hong Kong Trade Development Council şi Camera de Comerţ Industrie şi Agrcultură Timiş prin prezenţa  doamnelor Priscilla Yeung şi Florica Chiriţă .

Acest accord are ca scop de a stabili cadrul instituțional de cooperare, în condiții de egalitate și de beneficii reciproc avantajoase. Pentru aceasta, părțile vor acționa pentru a promova, consolida și extinde relațiile comerciale, investiționale, economice și de afaceri între firme și organizații din Hong Kong și din județul Timiș.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It