" /> Află ce personalitate ai în funcție de ziua nașterii | Oficial Media
Published On: Dum, Mai 14th, 2017

Află ce personalitate ai în funcție de ziua nașterii

Se spune ca fiecare persoana se naste cu un destin anume, iar ziua de nastere are un impact foarte mare asupra vietii sale. In momentul in care un suflet vine pe lume, ziua in care s-a nascut este precum o amprenta.
Astfel, putem deosebi anumite trasaturi de caracter sau calitati, putem spune daca o persoana are inclinatii artistice sau poate deveni om de stiinta. Toate aceste informatii pot fi preluate din “amprenta” zilei de nastere.
Asadar, afla ce trasaturi de personalitate ai si care sunt atuurile tale, in functie de ziua in care te-ai nascut:
Persoanele nascute in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 – Tipologia A1 – Curgere si apa
Aceste persoane au o viziune calda si frumoasa asupra iubirii. Intregul lor destin se rezuma la “a iubi”, ceea ce inseamna ca sunt de o bunatate rar intalnite. Sunt deschise, sociabile, traiesc pentru a se implini spiritual si sunt foarte atente cu persoanele dragi din viata lor. Dezvolta relatii sentimentale puternice, nu cedeaza in fata greutatilor si au mereu foarte multa energie. Reusesc mereu sa-si depaseasca toate problemele si nimic nu le poate tine in loc.
Persoanele nascute in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 – Tipologia B2 – Foc si visuri
Aceste persoane au visuri si aspiratii inalte, intreaga lor viata se construieste in jurul implinirii ambitiilor si pun accent pe bunastare. Vor mereu sa descopere noi orizonturi, nu le este teama de nimic si pot fi foarte buni prieteni. Au darul de a vorbi, de a comunica cu usurinta cu cei din viata lor si sunt mereu inconjurate de foarte multi oameni. Cu greu incredinteaza unei persoane increderea lor, insa odata castigata, ele se dovedesc a fi prieteni de nadejde.
Persoanele nascute in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 – Tipologia C3 – Aer si libertate
Aceste persoane simt nevoia sa isi exprime liber sentimentele, pot iubi cu toata fiinta lor si nu renunta la persoanele dragi. Isi doresc libertate sa calatoreasca in intreaga lume, vor sa faca foarte multe lucruri dupa bunul lor plac si nu le plac oamenii care sunt ingraditi la minte. Idealurile lor in viata nu cunosc o reprezentare concreta, ci sunt simbolizate de alte persoane. Aceste persoane sunt pasionale si impulsive si foarte greu isi pot controla emotiile, in special atunci cand iubesc.
Persoanele nascute in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 – Tipologia D4 – Pamant si stabilitate
Aceste persoane au o energie iesita din comun, sunt pline de viata si atrag mereu privirile asupra lor. Sunt persoane de incredere, cu un simt artistic foarte dezvoltat si cu o mare capacitate de intelegere. Cred in prietenie si sunt dispuse sa faca mari sacrificii pentru persoanele dragi din viata lor. In dragoste sunt loiale, dar nu suporta ideea de a fi tradate. Iarta usor, dar nu uita. Nu sunt razbunatoare si nu cauta sa le faca celor din jur viata un chin.
Persoanele nascute in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 – Tipologia E5 – Lemn si comunicare
Aceste persoane sunt de o sinceritate iesita din comun. Ele cred in existenta unei laturi pozitive in fiecare persoana si cred foarte mult in coincidente. Poate ca uneori au asteptari prea mari de la cei din jur si din aceasta cauza risca sa fie dezamagite. Isi pastreaza nepatata bunatatea interioara si nu se lasa influentate de persoanele care au o influenta negativa. Pun accent pe dezvoltare personala si nu au tendinta sa exagereze.
Sursa: fiituinsutimaa.wordpress.com
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos