OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: mie, dec. 5th, 2018

Agenţia Regională de Dezvoltare la 20 ani de la înfiinţare

Ieri ADR Vest Timişoara a sărbătorit 20 ani de când s-a înfiinţat. Au fost invitaţi reprezentanţii celor 4 judeţe :HD, CS, AR şi TM, dar şi ai instituţiilor care au primit câte o plachetă ca apreciere din partea reprezentanţilor ADR.

La rândul său agenţia a prezentat realizările dealungul celor 20 ani, aducând o plus valoare zonei de vest, prin realizările de peste un miliard de euro.

Cei mai mulţi bani au mers pe cele patru judeţe, aceştia fiind distribuiţi în dezvoltare urbană,educaţie şi sănătate.

Pentru întreaga regiune și în special pentru Consiliul Județean Timiș, astăzi la 20 de ani de activitae a Consiliului de Dezvoltare Regională, putem discuta de o dezvoltare strategică, putem discuta de finanțări atrase din fondurile europene pe diferite domenii. La 20 de ani, dintr-un singur calcul putem spune că acest program operațional regional gestionat de ADR a adus un plusvaloare dezvoltării județului Timiș și aici mă refer la infrastructura rutieră, la domeniul social, la educație, ceea ce cred în perspectiva următorului program de finanțare ne obligă pe noi să fim conectați la ceea ce înseamnă strategia de dezvoltare a județului Timiș”, a ţinut să precizeze Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Sorin Maxim, directorul agenţiei, spune că are şi el 20 ani vechime, iar atunci când a fost chemat să conducă această structură nu credea că va ajunge să facă o astfel de sărbătoare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It