Published On: lun, iun. 4th, 2018

Agenţii economici din estul Europei s-au întâlnit la Budapesta la China Smart Expo

Budapesta a fost la acest sfârşit de săptămână, ce tocmai s-a încheiat, gazda expoziţiei China Smart, care a adunat  în jur de 300 de expozanți din China cu cea mai diversă gamă de produse. Vizitatorii au fost în principal din: Ungaria, Serbia, Slovacia, România, Slovenia, Croația, Republica Cehă. S-au stabilit colaborări cu camerele de comerț din Croația, România (Harghita, Timiș, Mureș, Arad, Bihor), Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Polonia.

Expoziția China Smart, s-a dovedit a fi, prin această acţiune economică, o punte de  legătură între cele două continente, Europa şi Asia.

Evenimentul a fost unul din cele complexe acţiuni din Europa Centrală și de Est, ce a cuprins expoziții, prezentări de firmă, conferințe tematice și întâlniri de afaceri, unde şi-au dat  întâlnire  producători, exportatori și importatori din China cu oameni de afaceri din statele Europei.

Aflat  la cea de-a noua ediție evenimentul a fost organizat sub patronajul Ministerului Comerțului din R.P. Chineză prin Biroul de Comerț Exterior, şi a cuprins 6 expoziții, printre care „China Import Fair”, având ca principală temă, produsele agricole și industria alimentară.

Cele mai facile afaceri pot porni de la contactele făcute aici la expoziție. Câteva date sunt concludente:
Cifrele aferente ediției 2017 sunt o dovadă a succesului de care s-a bucurat evenimentul: 300 de expozanți, 4800 de vizitatori înregistrați, 2000 de contacte de afaceri.

Pe o suprafață de 10.000 mp, au fost preyente companii din din domeniile: IT și electronică, industria agro-alimentară, construcţii, industria auto, textile, industria chimică, echipamente și articole de uz casnic, energie din surse regenerabile, publicitate-tipografie-imprimerie, altele.

SHANDONG CULTURE EXPO a reunit 80 de reprezentanți și delegați guvernamentali , tematica abordată vizând sectoarele învățământ și programe de mobilități pentru studenți, turism, sport, drepturi de autor, artă, mediul virtual.

CHINA IMPORT FAIR , este un forum de afaceri dedicat companiilor din țările Europei Centrale și de Est secializat în export în domeniul industriei alimentare, agricultură, bunuri de larg consum, altele.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste