Published On: Dum, nov. 12th, 2017

Alege să îți Fii Divinitate! Deliberat.

Minunile sunt acelea pe care noi înșine le creăm. În adâncul surprinzător de bogat al ființei noastre sălășluiesc zăcăminte dintre cele mai imprevizibile. Odată ce alegi să faci pași spre Tine, descoperi, pas cu pas, câte poți face cu înzestrările native, cu mădularele ce-ți pot fi baghetă magică. Nu vreau acum să aduc în discuție ce alegeri strâmbe facem, cât de odios preferăm să (ne) folosim lăuntricul (încărcat de infecții și putregaiuri), mădularele care -în situația unor alegeri verticale- pot fi, sunt creație și creator de Frumos, de Înalt, de Miraculos deopotrivă. Aparținem de un context. Suntem în angrenajul universal niște rotițe de ceasornic. Atâta timp cât funcționăm defectuos, nu putem riposta, nici veni cu reproșuri celorlalți, încărcându-i de vina care -de fapt- ne aparține. Până la urmă „tonul face muzica!”.

Atâta vreme cât ne cunoaștem potențialul și dorim concret, faptic să îl punem în slujba adevăratelor valori, obținem astfel nu doar ca noi să ajungem să fim în viața noastră Zei, ci îi modificăm în mentalitate, în conduită, în faptă și pe cei pe care îi avem în preajmă, iar pentru asta suntem cel puțin de două ori câștigați: dincolo de faptul că noi înșine progresăm, ne dezvoltăm lăuntric, personal, aducem beneficii vizibile stimei de sine, dar binecuvântăm cu bunele noastre intenții pământul cât și „teritoriul” cosmic, fapt ce se întoarce (și el) de unde a plecat. E o traiectorie căreia i Te circumscri străduind la început, mai apoi căpătând nimic altceva decât rodul strădaniilor Tale trecute, efectul lor. Deja ești pe o frecvență benefică, ascendentă, care nu îți cere eforturi suplimentare spre a-Ți Dărui, căci vin, se „întâmplă” de acum toate providențial. Că așa ai Creat în viața Ta, Om Bun. Nu e un joc de cuvinte: „Bine faci, Bine găsești!”, e mai palpabil și concret decât ar putea veni cineva să conteste.

Cel mai bun exemplu este Exemplul Personal. Fii tu așa cum dorești să evolueze lumea în jurul tău! Abia după ce pe tine te modelezi, reformulezi, abia după ce te educi și aduci la Înalt propria ființă după îndelungată șlefuire, poți -iar asta doar ființând (existând așa cum ești) și stăpân fiind pe Tine- SCHIMBI LUMEA! Poți fi Tu SCHIMBAREA, căci de la fiecare dintre noi unde concentrice pleacă spre univers, spre tot ce este în jur, aplatizând asperități, modelând caractere, sculptând -cu pornire lăuntrică- LUMINA pe care o dorim în imediata-ne apropiere; pentru asta trebuie ca noi să fim Lumină. Apoi, concentric, din ce în ce mai larg, vom ajunge să vedem în lume amprenta, patentul marca „X”, sau „Y”. Atenție: sunt atâtea nișe, atâtea riscuri ca domnul „X” și doamna „Y” să vină cu potențialul dumnealor Negativ, îmbâcsind toată zona lor de influență, din păcate.

Putem să gândim frumos, făurind viitorul ca pe o grădină înflorită, înrourată, scăldată în soare și binecuvântare divină, la care -conștient- am lucrat stenic, stoic, dăruind nimic altceva decât multă Iubire, risipă de Pozitivism și multă, foarte multă Răbdare, Manoperă. Putem gândi frumos la valul mării către țărm care nivelează urme de pași, castele de nisip, luând cu el mizeria pe care unii dintre noi o „scuipă” peste umăr în scârbă. Astfel SCHIMBĂM LUMEA noi, „buturugile mici”: Iubind-o, Ocrotind-o, Dăruindu-i, Sacrificându-ne pentru ea spre a o aduce Luminii primordiale, spre a o redărui frumos divinității, ca niște școlari care -conștiincios- vin cu temele făcute.

Unii, mai atenți la frecvențele universului, după îndelungi tatonări, își găsesc drumul, Calea, chemarea, Menirea.

Ferice de aceia, pentru că e de ca și când Tu, subiectul, alegi deliberat să (îți) FII…

Divinitate!

(Dana Staicu – 12 noiembrie 2017).

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It