lun. feb. 17th, 2020

Alexandru Oprea este suspendat pentru 12 luni din PSD Dambovita

 

Biroul Politic Județean al PSD Dâmbovița, întrunit vineri, 17 martie, a decis prin vot secret ca Alexandru Oprea să fie suspendat din calitatea de membru de partid pentru o perioada de 12 luni, cu menținerea lui ca președinte al Consiliului Județean. Din 25 de votanți, 8 au ales pentru excluderea din partid.

”Sancțiunea este cea mai drastică aplicată înainte de aceea a excluderii din partid iar membri Biroului Permanent Județean au considerat să aplice gradual aceste sancțiuni în raport de gravitatea abaterilor constatate. Rămânerea în funcția de președinte al Consilului Județean Dâmbovița, a domnului Alexandru Oprea, este condiționată de modul în care va asigura punerea în aplicare a programului politic administrativ cu care PSD a câștigat alegerile, dar și de relaționarea corectă cu reprezentanții administrației publice locale. În cazul în care se vor mai constata derapaje de la aceste deziderate, se va proceda la excluderea din partid, ceea ce va atrage pierderea calității de consilier județean, și pe cale de consecință, și a calității de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.” (Adrian Țuțuianu, președinte PSD Dâmbovița)

Printre motivele expuse de senatorul Adrian Țuțuianu care au dus la suspendarea lui Alexandru Oprea din PSD Dâmbovița, acesta a declarat că a nemulțumit mai mulți primari prin modul în care au fost repartizate sumele din TVA și impozitul pe venit, precum și faptul că discuțiile interne au ajuns în presa locală și centrală aducând un prejudiciu de imagine pentru social democrații dâmbovițeni care erau ”răsfățații” partidului la nivel național.

”A deranjat extraordinar de mult atitudinea pe care domnul Oprea a afișat-o inițial față de mine și față de colegii din organizație. Domnul Oprea a cerut scuze tuturor pentru această situație și și-a reafirmat intenția de a contribui, împreună cu noi, la punerea în aplicare a programului pe care l-am prezentat dâmbovițenilor în campania de la localele de anul trecut și a programului de guvernare.” a mai precizat președintele PSD Dâmbovița.”


Citește și:

Alexandru Oprea și-a dat demisia din funcția de secretar executiv al PSD Dambovita. Adrian Tutuianu: ”Nu tolerez nimănui să strice imaginea acestei organizații, indiferent cum îl cheamă”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments