: sâmbătă 05 noiembrie 2016

Alianța Noastră România o alternativă pentru vechii PNL-iști?

OFICIAL MEDIA

anr-marian-munteanu

În Dâmbovița, Alianța Noastră România, și-a strâns oamenii fără mare tam-tam și luptă de la egal la egal cu organizațiile județene de partid, desigur cu excepția PSD. Organizația ANR Târgoviște este condusă de Cătălin Trandafir, cunoscut ca un om onest, un vechi militant pentru drepturile reale ale cetățenilor, iar la nivel de județ o are ca presedinte pe doamna Adriana Bogheanu, medic primar.

Pâna aici lucrurile sunt bune. Se creionează o filială puternică în jurul lui Marian Munteanu, un nume de referință în România ultimilor 26 de ani. Luptător în primele rânduri în Decembrie 1989, și una dintra variantele PNL la Primăria București 2016, Marian Munteanu dezvoltă propriul partid –Alianța Noastră România- și intră în lupa electorală pentru alegerile parlamentare din acest an.

După scandalul creat în jurul său și după răspunsul CNSAS, cum că acesta nu a făcut Poliție Politică, Alianța ANR a prins contur si la nivel județean, astfel că pe data de 3 noiembrie 2016, am primit un comunicat de presă pe adresa redacției, mesaj referitor la statutul organizației și intențiile acesteia pentru dâmbovițeni.

Într-o zonă politică de unde au răsărit ca ciupercile după ploaie litere gen PUR, PND, ALDE, M10, UNPR, PMP, USR și alte majuscule care mai de care  mai „impozante”, iată că ANR se alătură celorlalte, fără să știm dacă lucrul acesta este neapărat rău [asa cum ne-a obisnuit politica]. Întrebarea care se pune la nivelul județului Dâmbovița este legată de proveniența membrilor care îngroasă acum rândurile organizației. Știind că Marian Munteanu a fost un luptător anticomunist, deducem lesne că partidul va milita în politica de dreapta, accentuat împotriva PSD.

În ultimele zile asistăm și noi la mișcările de trupe din zona liberal-dâmbovițeană și remarcăm exodul liberalilor nemulțumiți dinspre Marele PNL înspre Noua ANR. Deși nu se afirmă public, frăția dintre PDL și PNL nu s-a materializat; ea există doar la nivel declarativ. Foarte multi membri PNL, nemulțumiți de politica liberală impusă atât  de la centru, cât și de la nivel județean [prin capii foști PDL-iști], au început în ultima vreme să fugă care-ncotro.

Organizația PNL Dâmbovița și președintele Cezar Preda, -care poate a venit cu gânduri bune aici-, se află pe buza prăpastiei, fără să știe că undeva, dedesubt, totul se surpă ca un castel de nisip.

pnl-dambovita-parlamentare

Nu putem afirma că venirea domnului Cezar Preda a creat acest exod, întrucât nemulțumirile și plecările din partid existau și înaintea venirii domniei sale și, în plus de aceasta, Cezar Preda nu pare un om care să atace murdar, ci mai degrabă un diplomat, care spune ce poate face partidul său și nu ce nu pot face ceilați.

În ciuda celor scrise mai sus, ANR devine tot mai clar că este o organizație formată din foști PNL-iști. Marele câștigător la aceste alegeri va fi PSD care nu are nevoie să mai facă nimic în acest moment pentru a obține peste 65 % din voturile alegătorilor.

Declarațiile domnului Iancu Caracota, cum că PNL va obține peste 30% n-au nicio susținere reală, și dacă lucrurile decurg în acest fel există surpriza ca PNL Dâmbovița să nu obțină în județul Dâmbovița nici măcar 20% din voturile alegătorilor.

Așadar ne confruntăm cu apariția pe scena politică dâmbovițeană a Alianței Noastre România, în vreme ce PSD mătură totul în cale și PNL suferă o moarte lentă, risipindu-se în cele…. două-trei zări.

tutuianu-conferinta

Cristi Iordache

 

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

METEO: COD GALBEN in intervalul 19-21 ianuarie. Care sunt judetele afectate

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru METEO: COD GALBEN in intervalul 19-21 ianuarie. Care sunt judetele afectate

Pentru a doua zi s-a ieşit în stradă

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Pentru a doua zi s-a ieşit în stradă

Oficiu Poștal Business la Timişoara

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Oficiu Poștal Business la Timişoara

S-a modificat circulatia pe drumurile publice- Afla noutatile!

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru S-a modificat circulatia pe drumurile publice- Afla noutatile!

Volei. Eşec neaşteptat în semifinalele Cupei României

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Volei. Eşec neaşteptat în semifinalele Cupei României

Guvernul a decis că 23 ianuarie e zi liberă pentru bugetari

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Guvernul a decis că 23 ianuarie e zi liberă pentru bugetari

Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița: Programul de lucru in data de 23 ianuarie

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița: Programul de lucru in data de 23 ianuarie

Calendarul zilei de 19 ianuarie. NASA lansează prima sondă spre Pluto

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul zilei de 19 ianuarie. NASA lansează prima sondă spre Pluto

Prognoza METEO pentru 19, 20 şi 21 ianuarie

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 19, 20 şi 21 ianuarie

Horoscop pentru joi, 19 ianuarie 2017. Berbecii pot iesi din relatii mai vechi

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop pentru joi, 19 ianuarie 2017. Berbecii pot iesi din relatii mai vechi

Parchetul General- Modificarea textului privind infracțiunea de conflict de interese echivalează în practică cu dezincrimnarea acestei infracțiuni.

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Parchetul General- Modificarea textului privind infracțiunea de conflict de interese echivalează în practică cu dezincrimnarea acestei infracțiuni.

FC Aninoasa a reluat pregătirea

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru FC Aninoasa a reluat pregătirea

Teatrul Tony Bulandra din Targoviste pregătește două producții cu artiști de peste hotare

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Teatrul Tony Bulandra din Targoviste pregătește două producții cu artiști de peste hotare

Legea grațierii a scos lumea în stradă: 7000 de persoane protestează în Bucureşti

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Legea grațierii a scos lumea în stradă: 7000 de persoane protestează în Bucureşti

De la 1 februarie mai putine taxe pentru ELIBERAREA PASAPORTULUI

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru De la 1 februarie mai putine taxe pentru ELIBERAREA PASAPORTULUI

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache