: sâmbătă 05 noiembrie 2016

Alianța Noastră România o alternativă pentru vechii PNL-iști?

OFICIAL MEDIA

anr-marian-munteanu

În Dâmbovița, Alianța Noastră România, și-a strâns oamenii fără mare tam-tam și luptă de la egal la egal cu organizațiile județene de partid, desigur cu excepția PSD. Organizația ANR Târgoviște este condusă de Cătălin Trandafir, cunoscut ca un om onest, un vechi militant pentru drepturile reale ale cetățenilor, iar la nivel de județ o are ca presedinte pe doamna Adriana Bogheanu, medic primar.

Pâna aici lucrurile sunt bune. Se creionează o filială puternică în jurul lui Marian Munteanu, un nume de referință în România ultimilor 26 de ani. Luptător în primele rânduri în Decembrie 1989, și una dintra variantele PNL la Primăria București 2016, Marian Munteanu dezvoltă propriul partid –Alianța Noastră România- și intră în lupa electorală pentru alegerile parlamentare din acest an.

După scandalul creat în jurul său și după răspunsul CNSAS, cum că acesta nu a făcut Poliție Politică, Alianța ANR a prins contur si la nivel județean, astfel că pe data de 3 noiembrie 2016, am primit un comunicat de presă pe adresa redacției, mesaj referitor la statutul organizației și intențiile acesteia pentru dâmbovițeni.

Într-o zonă politică de unde au răsărit ca ciupercile după ploaie litere gen PUR, PND, ALDE, M10, UNPR, PMP, USR și alte majuscule care mai de care  mai „impozante”, iată că ANR se alătură celorlalte, fără să știm dacă lucrul acesta este neapărat rău [asa cum ne-a obisnuit politica]. Întrebarea care se pune la nivelul județului Dâmbovița este legată de proveniența membrilor care îngroasă acum rândurile organizației. Știind că Marian Munteanu a fost un luptător anticomunist, deducem lesne că partidul va milita în politica de dreapta, accentuat împotriva PSD.

În ultimele zile asistăm și noi la mișcările de trupe din zona liberal-dâmbovițeană și remarcăm exodul liberalilor nemulțumiți dinspre Marele PNL înspre Noua ANR. Deși nu se afirmă public, frăția dintre PDL și PNL nu s-a materializat; ea există doar la nivel declarativ. Foarte multi membri PNL, nemulțumiți de politica liberală impusă atât  de la centru, cât și de la nivel județean [prin capii foști PDL-iști], au început în ultima vreme să fugă care-ncotro.

Organizația PNL Dâmbovița și președintele Cezar Preda, -care poate a venit cu gânduri bune aici-, se află pe buza prăpastiei, fără să știe că undeva, dedesubt, totul se surpă ca un castel de nisip.

pnl-dambovita-parlamentare

Nu putem afirma că venirea domnului Cezar Preda a creat acest exod, întrucât nemulțumirile și plecările din partid existau și înaintea venirii domniei sale și, în plus de aceasta, Cezar Preda nu pare un om care să atace murdar, ci mai degrabă un diplomat, care spune ce poate face partidul său și nu ce nu pot face ceilați.

În ciuda celor scrise mai sus, ANR devine tot mai clar că este o organizație formată din foști PNL-iști. Marele câștigător la aceste alegeri va fi PSD care nu are nevoie să mai facă nimic în acest moment pentru a obține peste 65 % din voturile alegătorilor.

Declarațiile domnului Iancu Caracota, cum că PNL va obține peste 30% n-au nicio susținere reală, și dacă lucrurile decurg în acest fel există surpriza ca PNL Dâmbovița să nu obțină în județul Dâmbovița nici măcar 20% din voturile alegătorilor.

Așadar ne confruntăm cu apariția pe scena politică dâmbovițeană a Alianței Noastre România, în vreme ce PSD mătură totul în cale și PNL suferă o moarte lentă, risipindu-se în cele…. două-trei zări.

tutuianu-conferinta

Cristi Iordache

 

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

INTERNATIONAL PRESS AGENCY

OFICIAL MEDIA

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Peste 100 de înalţi oficiali şi experţi în domeniul securităţii, din ţările membre şi partenere NATO prezenţi la Bucureşti, la invitaţia Jandarmeriei Române

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Peste 100 de înalţi oficiali şi experţi în domeniul securităţii, din ţările membre şi partenere NATO prezenţi la Bucureşti, la invitaţia Jandarmeriei Române

TARGOVISTE: Au reinceput lucrările la Piața Mihai Viteazul. In următorii 10 ani se vor reabilita Piața Tricolorului și Parcul Mitropoliei

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru TARGOVISTE: Au reinceput lucrările la Piața Mihai Viteazul. In următorii 10 ani se vor reabilita Piața Tricolorului și Parcul Mitropoliei

Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat Proiectul ”Egalitate în diversitate! – inițiativa pentru reducerea inegalităților și promovarea incluziunii sociale în Județul Dâmbovița” 

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat Proiectul ”Egalitate în diversitate! – inițiativa pentru reducerea inegalităților și promovarea incluziunii sociale în Județul Dâmbovița” 

Curs Machiaj Târgovişte – Ultimele locuri- Profesional New Consult

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Curs Machiaj Târgovişte – Ultimele locuri- Profesional New Consult

Șoc pentru Guvernul Grindeanu -Se strânge lațul. Distrugeri de înscrisuri, favorizarea făptuitorului, anunță DNA

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Șoc pentru Guvernul Grindeanu -Se strânge lațul. Distrugeri de înscrisuri, favorizarea făptuitorului, anunță DNA

DAMBOVITA: Drumuri in lucru in perioada 27.02 – 03.03.2017

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru DAMBOVITA: Drumuri in lucru in perioada 27.02 – 03.03.2017

Teatru Târgoviște: Premiera Pasărea de Foc la Teatrul Tony Bulandra

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Teatru Târgoviște: Premiera Pasărea de Foc la Teatrul Tony Bulandra

PREMIERĂ ”Pasărea de foc”, 3 martie- Teatrul Tony Bulandra Targoviste

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru PREMIERĂ ”Pasărea de foc”, 3 martie- Teatrul Tony Bulandra Targoviste

Anul chinezesc 2017. Cui îi cântă Cocoșul?

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Anul chinezesc 2017. Cui îi cântă Cocoșul?

Prognoza METEO pentru sfarsitul lunii februarie

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru sfarsitul lunii februarie

Horoscop 27 februarie 2017. Fecioarele isi pot asculta intuitia

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop 27 februarie 2017. Fecioarele isi pot asculta intuitia

Drapelul UE realizat din lumini și hârtie în Piața Victoriei – #Rezist România

februarie 26, 2017, Comentariile sunt închise pentru Drapelul UE realizat din lumini și hârtie în Piața Victoriei – #Rezist România

Revoluţia lui Horea, Cloşca şi Crişan la 233 ani

februarie 26, 2017, Comentariile sunt închise pentru Revoluţia lui Horea, Cloşca şi Crişan la 233 ani

Chindia Târgovişte a pierdut în faţa Juventusului

februarie 26, 2017, Comentariile sunt închise pentru Chindia Târgovişte a pierdut în faţa Juventusului

Baschet. Un nou succes pentru CSM Târgoviște

februarie 26, 2017, Comentariile sunt închise pentru Baschet. Un nou succes pentru CSM Târgoviște

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache