Published On: mar, dec. 30th, 2014

Am sperat si speram in continuare intr-un mod elegant de a face politica

COMUNICAT DE PRESĂ clm

Grupul consilierilor locali PNL își manifestă totala dezamăgire față de modul complet netransparent în care ieri, 29.12.2014, o parte dintre consilierii locali municipali au înțeles să se facă “remarcați”.

Astfel, apreciem că este nedemnă și necolegială convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Local fără ca zece consilieri locali, aparținând PNL, să fie anunțați. Ni s-a luat, practic, dreptul cu care cetățenii municipiului Târgoviște ne-au investit în 2012, respectiv acela de a decide asupra intereselor comunității. Mai mult decât atât, astăzi s-a (re)discutat o decizie luată absolut legal în ședința ordinară de Consiliu Local a lunii decembrie 2014, respectiv necontestarea unei hotărâri a instanței în privința unui mandat de consilier local municipal.

Nu înțelegem cum, după ce a semnat de legalitate această hotărâre adoptată prin eludarea legii, astăzi, printr-un referat, Secretarul Municipiului a informat deja Instituția Prefectului privind neconvocarea legală a unui număr de zece consilieri locali, iar grupul de consilieri PNL a înaintat prefectului o contestație în acest sens.

Mai trebuie spus, în acest context, că înregistrarea intenției de convocare a ședinței de consiliu s-a făcut în ultima zi lucrătoare a săptămânii trecute, la o oră când nu mai era posibilă, din punct de vedere tehnic, anunțarea consilierilor, dar nici publicarea în presă a anunțului de convocare a ședinței în cauză.

Vom ataca această hotărâre în instanță, solicitându-i, totodată, Prefectului Județului Dâmbovița să exercite controlul de legalitate asupra hotărârii și să ceară Consiliului Local Municipal revocarea acesteia.

Am sperat și sperăm în continuare într-un mod elegant de a face politică și apreciem că este imoral, nedrept și nedemn modul în care consilierii locali PSD au ales să se comporte astăzi.

Grupul de consilieri ai PNL Târgoviște

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos