29/02/2020

“Ambasada” din Timişoara l-a avut musafir pe Dacian Cioloş

Dacian Cioloș şi “România Împreună”, s-a aflat ieri la”Ambasada” Timişoara, unde s-a întâlnit cu tinerii timişoreni pentru a discuta despre o viitoare strategie de guvernare. Din câte ştim Dacian Cioloş a trecut pentru scurt timp prin spaţiul politic al României, doar un an de zile, formând un guvern interimar cu care a reuşit să aducă la liman ţara noastră, înfundată în neguri de guvernul PSD-ist.

Cioloş vede cu ochi bun ice se întâmplă la Timişoara, în legătură cu Platforma România 100, dar şi cu comunitățile locale RO100 Timișoara, și RO Dumbrăvița împreună cu RO100 Timișoara Edu.

Cu toate că la Timişoara îşi dorea o dezbatere despre viitorul Banatului, discuţiile au evoluat într-atât încât s-a ajuns la teme generale despre societatea românească, la schimbarea clasei politice, la modul de gândire a votantului, ajungându-se la concluzia că e nevoie în cadrul societăţii de o mare schimbare a ascestui mod, pentru a se putea ajunge la o guvernare mai bună.

S-a mai discutat despre priorităţile generale ale cetăţeanului atât al celui de la oraş , cât şi de la sat, despre agricultură, turism , sănătate, educaţie.

„Vrem să ne consultăm cu cât mai mulți români despre ce cred ei că trebuie să fie prioritățile și modalitățile de a schimba lucrurile în România. Pregătim dincolo de acțiunile civice ale platformei România 100 și un program politic pentru un viitor partid politic. Ne interesează ca din aceste dezbateri civice să putem trage și anumite concluzii, să extragem anumite ideii pe care să le folosim în programul politic ce-l vom lansa la toamnă… Nu am decis încă nici o candidatură atâta timp cât nu am lansat programul politic și nu am finalizat structurarea partidului. Nu am discutat despre strategia de candidaturi”, declară Dacian Cioloș.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments