comments

" /> ANA POP – a terminat facultatea la clasa Maiei Morgenstern | Oficial Media
Published On: lun, Mar 14th, 2016

ANA POP – a terminat facultatea la clasa Maiei Morgenstern

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
IMG_2003
Ana Pop este o tanara artista care doreste sa se impuna in muzica romaneasca. A terminat facultatea la clasa Maiei Morgenstern, prima data a intrat intr-o piesa la Teatrul Evreiesc de Stat  Bucuresti, intr-un rol mic. Piesa se numea „Cum se cuceresc femeile „in regia lui Harry Eliad. In Baia Mare a  fost la sectia revista si a jucat in : „Iubirile de vis … a vis”, regia Marcela Timiras si „Bibici si Mitici”, regia Marcela Timiras. Isi doreste mult sa colaboreze cu Teatrul Constantin Tanase din Bucuresti .
Sunt Ana si m-am născut in Baia Mare, orașul din care vin destul de multi artiști. Îmi place muzica si teatrul. Când eram mică ma jucam cu prietenele mele „de-a cântărețele”. Aproape de fiecare data când ne întâlneam dădeam câte un „concert”.
Am făcut liceul de arhitectura si credeam ca o sa profesez in domeniu. Intr o zi am cunoscut-o pe Dora, fata care se pregătea sa dea admitere la UNATC , la actorie. Ea mi-a stârnit interesul si pentru teatru. Am început sa-mi doresc din ce in ce mai mult sa ma înscriu si eu la facultatea de teatru. M-am pregătit cu doamna Mihaela Juvara, actrița care mi-a dat primele învățături in actorie. Am reușit sa intru la facultate, la clasa doamnei Maia Morgenstern, o actrița deosebita si o profesoara pe măsura. Dupa ce am terminat facultatea am luat castingul de la Teatrul Municipal din Baia Mare – am fost solista la secția Revista. A fost o experiența minunata …sunt fericita ca primele sfaturi in actorie le-am primit de la Mihaela Juvara, ca am fost la clasa Maiei Morgenstern si m-a învățat atâtea lucruri minunate, ca am întâlnit-o pe Amalia Ciolan, actrița de la TNB si asistenta la clasa noastră de actorie, pe care o iubesc si, de asemenea, ca ma pregătesc la muzica cu un profesor cum rar întâlnești (când spun asta credeți-ma ca e adevărat). Cred ca Dumnezeu ma iubește  .
Îmi place sa cant si îmi doresc sa ajung pe o scena mare. Ma pregătesc in fiecare zi pentru a-mi atinge obiectivul. E greu dar știu ca voi reuși. Visul meu e sa cant muzica de calitate care sa placa si sa bucure cat mai multi oameni.
Am inceptut sa lucrez  cu un prieten la o piesa noua si speram sa reusim sa o facem publica in cel mai scurt timp.” Ana Pop
Va invitam sa o ascultati pe Ana

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

Deputat Carmen Holban

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Etichete

Pin It