Published On: mar, mai 15th, 2018

Andrei Medinski expune în galeria Pygmalion

Timişorenii sunt invitaţi mâine la ora 19,00, la Galeria Pygmalion, pentru a privi „prin gaura cheii”, o altă lume, cea a nudurilor lui Andrei Medinski.

Portrete. Nuduri. Și multe povești. Istorii despre nopți fierbinți. Iubiri ratate. Întâlniri (pe)trecute. Totul, într-o avalanșă de linii și forme pe care plasticianul Andrei Medinski le scoate la lume într-o expoziție de desene, în galeria Pygmalion din Casa Artelor. O întâmplare plastică pe care autoru-i a botezat-o “Prin gaura cheii”.

Pare o lume fascinantă, oscilând între vitalitate şi tristeţe. Este gestul artistului şi apropierea de lumea care-l include, sau pe care şi-o include, reconstituind-o într-un flux al memoriei. Totul se petrece acum şi totul a fost altcândva. Andrei îşi (re)imaginează participarea. Lautrec trăia în viciu şi tristeţe amară. Andrei îşi imaginează doar şi surâde. Glumeşte. Este ironic şi tandru. Întotdeauna cald şi niciodată foarte rău. Puţin nostalgic, uşor agresiv şi doar din când în când – Arlechin.” – spune criticul de artă Ciprian Radovan

Prezintă: Marcel Tolcea. Lucrările vor sta pe simezele Pygmalionului până în 5 iunie.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Alegerea cititorului

Candidatii carui partid ii votati la alegerile europarlamentare?

View Results

Loading ... Loading ...

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It