: luni 01 mai 2017

Aninoasa a bătut Titu. Un fotbalist a fost transportat la spital

Titu - Aninoasa 0-1

Titu – Aninoasa 0-1

FC Aninoasa a trecut rapid peste înfrângerea cu Atletic Bradu. Echipa antrenată de Cristi Bălașa s-a comportat exemplar în deplasarea de la Titu și a depășit Urbanul cu 1-0. Atitudinea, devotamentul și dăruirea jucătorilor au dus formația de lângă Târgoviște să fie la toate capitolele peste trupa lui Silviu Dumitrescu.

Disputa de pe “Orășenesc” a debutat echilibrat, cu ambele formații dornice de victorie. Dacă pentru Aninoasa, Calofir a trimis pe lângă (3), Manole a irosit pentru Titu (4). În schimb, după ce Manole a tras din nou peste (16), Aninoasa s-a aflat foarte aproape de deschiderea scorului. În prima fază, Drăgușin a reținut perfect capul lui Pahonțu (18), după care Calofir, scăpat singur cu portarul advers, a șutat peste (21). Iureșul grupării de lângă Târgoviște a continaut cu șutul lui Călinescu pe lângă (23), dar și cu execuția lui Enescu în bară, dintr-o lovitură liberă (29).

Titu a ripostat prin Stăncilă (30), care s-a aflat și el foarte aproape de a deschide scorul și Negulescu, jucător ce trimis mingea peste poartă (35). Finalul primei reprize a aparținut în totalitate Aninoasei. Ene, scăpat singur cu Drăgușin s-a fâstâcit și a trimis mingea în brațele portrului (39), iar Călinescu dintr-o poziție bună a avut milă de portarul advers (41).

Neguţ a marcat golul victoriei

Repriza a doua a început cu echipa lui Bălașa în atac și cu o posesie prelungită a acesteia. Cum componenții Urbanului au trecut rar de mijlocul terenului, Aninoasa a găsit cu răbdare reușita victoriei. După ratările lui Pahonțu (57), Enescu (64) și Maican (73), Neguț a fructificat cu sânge rece din fața porții adverse, o minge respinsă în față de Dăgușin (74). Jocul a ajuns la intensitate maximă pe final când Maican a ratat o ocazie mare pentru Aninoasa (87), iar Stăncilă (81) și Matei (88) au irosit și ei pentru Titu ocazii periculoase. La șutul ultimului, Priseceanu a avut un reflex de senzație, iar cu ajutorul barei a menținut Aninoasa în avantaj.

Mai mult de atât, în urma unui contact cu Ionică, lui Coman i-a cedat arcada și a fost transportat de urgență la spital. După succesul de la Titu, Aninoasa a urcat din nou în primele cinci locuri din serie și așteaptă cu un moral excelent disputa cu Concordia Chiajna II, de pe teren propriu.

Urban Titu – FC Aninoasa 0-1 (0-0)

Marcator: Neguț (74).
Titu: Drăgușin – Iancu, Vlad, Negulescu, Ionică – Stăncilă, Bărcănescu (48 Ghica – 78 Ghenu), Matei, Mihăilă – Manole, Truță. Antrenor: Silviu Dumitrescu.
Aninoasa: Priseceanu – Marina, Neaga, Coman (88 Rusu), Pahonțu – Călinescu, Ștefan, Enescu (63 Maican), Calofir (84 Huțușoru) – Neguț, Ene (56 Grigorescu). Antrenor: Cristian Bălașa.
Stadion “ Orășenesc”. Spectatori: 170.
Au arbitrat: Bogdan Dumitrache (București) – Cristian Măndiță (Tunari), Mihaela Țepușă (București). Observatori FRF: Ion Ștefan (Buzescu – TR) și Costel Petre (Constanța).
Cratonașe galbene: Matei (44), Ghica (53)/ Grigorescu (52), Pahonțu (68).

Citeste si ...

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA
Babel Fast

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

STIL DE VIATA

Etichete

Related Post