" /> Apel de ajutor pentru tanara actrita Mela, diagnosticata cu o boala grava si rara! | Oficial Media
Published On: mie, Mai 17th, 2017

Apel de ajutor pentru tanara actrita Mela, diagnosticata cu o boala grava si rara!

” Va adresam rugamintea ca prin bunavointa noastra, a tuturor, sa o ajutam pe Mihaela – „Mela” sotia colegului nostru Daniel Oltean – procuror in cadrul DIICOT– S.T. Tirgu Mures.


Este o tanara actrita, in varsta de 35 de ani, extrem de vesela, si pozitiva, dar care, din pacate, a fost diagnosticata, cu o boala grava si rara, respectiv, „limfom mediastinal (timic) cu celule B mari” pentru care acum o jumatate de an a inceput la lnstitutul Oncologic din Cluj Napoca, un tratament oncologic prin administrarea chimioterapiei tip CEOP.

Desi initial s-a constatat ca formatiunea tumorala era in remisie in urma tratamentului, acum o luna s-a constatat ca masa turnorala mediastinala este in crestere, depasind in dimensiune pe cea initiala motiv pentru care Mela a fost dusa la Clinica AKH din Viena, unde i s-a recomandat transplant de celule stem; chimioterapie de linia a 2 a in combinatie cu imunoterapie.

Avand in vedere ca, procedeele recomandate aiung la un cost estimat de peste 100.000 euro la care se vor adauga costurile privind spitalizarea, iar colegul nostru nu dispune, in acest moment, de mijloacele necesare acoperirii, in totalitate, a acestor cheltuieli, va adresam rugamintea de a-i ajuta pentru strangerea sumei necesare acestor tratamente.
Pentru Mela conteaza orice ajutor al nostru, care-i poate reda sansa de a se bucura, in continuare, de viata, si de a-i bucura pe ce-i din jur, cu veselia si bunatatea ei.”

Orice ajutor financiar este binevenit si poate fi directionat in contul cu nr.
OLTEAN MIHAELA FLORINA,
Raiffeisen Bank, Agentia Bartok Bela Tirgu Mures,
Cont lei RO08 RZBR 0000 0600 1934 9712
Cont euro RO78 RZBR 0000 0600 1934 9713

Scrisoarea cu apelul de mai sus, ne-a fost trimisa de o persoana privata care a dorit sa ajute la promovarea mesajului si implicit la ajutorul tinerei actrite. Familia Oltean nu are legatura cu publicarea materialului. – MS

ardealnews.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos