sâm. dec. 14th, 2019

Oficial Media

Stiri, evenimente, opinii, atitudine

Armoniile, bătaia de cap a vatmanilor

Astăzi eram grăbit să ajung la Prefectură la o conferinţă de presă, şi tocmai când te grăbeşti mai tare dai de belele. În staţia de la Amforei, de pe Cetăţii, tramvaiele în şir indian. Primul o Armonie, fără curent. Oameni din fiecare coborau cu zecile şi o luau pe jos mai departe. O oră jumate atât am aşteptat până când Armonia a fost remorcată de un tramvai vechi şi împinsă spre depou. Oamenii erau exasperaţi, dar vatmanii şi mai rău, şi alături de ei şi echipa tehnică sosită pentru remediere, care nu a reuşit să îi dea de cap. Cei de la STPT spuneau că depoul e plin de Armonii, nu sunt mai puţin de 6-7, care sunt defecte, şi nu reuşesc să le dea de cap. Armonii recondiţionate, fier vechi îmbrăcat în haine noi.

Nicu Bitea, a ajuns director peste noapte. Departe de transporturi si complet străin , dar şi indiferent de ceea ce se întâmplă pe traseele localelor timişorene, ţinut în braţe de primarul Nicolae Robu.

Pe nimeni nu interesează că se defectează, că nu sunt aerisite, că se circulă după placul fiecăruia, şi că oamenii se enervează prin staţii. Vor bilete şi abonamente? Dar pe ce? Pe indiferenţă şi pe bătaie de joc faţă de călători.

Tramvaiele cu ţigani, cu urlete de copii, cu cerşetori, cu cărucioare de copii sau de piaţă ce îţi trec peste picioare, chiar dacă e interzis cu aşa ceva. Dar poliţie, NU. Controlori, NU. Totală debandadă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments