Published On: vin, mart. 9th, 2018

Atmosferă plină de emoții. Concert Marcel Pavel și Paula Seling

Concert Marcel Pavel și Paula Seling, ieri, 8 martie 2018 pe scena din Sala Mare. Eveniment de înaltă ținută, organizat de Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra.
Concert Marcel Pavel și Paula Seling

Marcel Pavel – un artist de o delicatețe infinită alături de două doamne deosebite: Claudia Gilia – deputat în Parlamentul României și Monica Ilie viceprimar al municipiului Târgoviște

Concert Marcel Pavel și Paula Seling

Prezența primarului Daniel Cristian Stan și a celor doi viceprimari, Monica Ilie și Radulescu Catalin a fost una de suflet, cum rar am văzut la astfel de manifestări.
Primarul Muncipiului Târgoviște a fost invitat pe scenă de către actorul Liviu Cheloiu, de unde a împărtășit tuturor doamnelor și domnișoarelor din sală și nu numai, gândurile de bine și urările de la mulți ani, cuvenite unui astfel de moment dedicat femeii.
De la primul și până la ultimul minut ne-a bucurat prezența doamnei deputat Claudia Gilia, emoționată de o atmosferă cum numai Marcel Pavel și Paula Seling puteau să o creeze. Alături de cei doi mari interpreți, pe scena mare a teatrului au mai urcat saxofonistul Ștefan Munteanu și la pian maestrul Petrică Andrei, nume de talie internațională care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Atmosferă plină de emoții

O sală arhiplină, cu aplauze în picioare și cu o interacțiune plină de iubire între public și interpreți. Adică să o spun pe românește, reprezentația și toată suita artistică din seara asta nu a fost făcută …ca să fie! 
Felicitările se cuvin unuia dintre cei mai titrați oameni de cultură -regizor, scenograf- domnului Mc Ranin, managerul Teatrului Tony Bulandra și totodată realizator al decorului din această seară. De asemenea, felicitări doamnei director economic Teodora Macarie și nu în ultimul rând, lui Liviu Cheloiu -marele nostru actor, director al Secției Dramă și gazda noastră de azi – moderator al întregului eveniment. S-a muncit în ritm alert începând cu directorii și regizorii până la mecanici, liht-designer și întreaga echipă tehnică condusă de Mircea Macarie.
Mulțumim, Marcel Pavel și Paula Seling.
Felicitări tuturor celor implicați în organizare!
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos