Published On: vin, iul. 18th, 2014

Au furat, au fost prinsi, iar acum vor raspunde pentru faptele lor!

135 de politisti din cadrul IPJ Dambovita, sprijiniti de 95 de jandarmi damboviteni si prahoveni au desfasurat mai multe perchezitii in intreg judetul. Acestea au vizat persoanele banuite de comiterea de furturi de cabluri si componente ale retelelor de telefonie. 

Vineri dimineata, incepand cu orele 6:00, politistii damboviteni au efectuat 22 de perchezitii domiciliare si 4 perchezitii la sediile a doua societati comerciale, pe raza judetului, pentru probarea intregii activitati infractionale a 34 de persoane. In sarcina acestora, s-a retinut ca in perioada 2013-2014 ar fi sustras cablu telefonic, precum si unele componente ale unor retele de telefonie, atat pe raza judetului Dambovita, cat si pe raza judetelor limitrofe.

In urma perchezitiilor, la domiciliile persoanelor, politistii au descoperit atat unelte folosite la comiterea faptelor, cat si bunuri provenite din savarsirea infractiunilor.

De asemenea, la domiciliul unui barbat a fost identificata o arma de foc, construita artizanal, fara a prezenta serie sau număr de identificare, intocmindu-se un dosar penal pentru comiterea infractiunii de „detinere, port, confectionare, precum si orice operatiune privind circulatia armelor letale, a munitiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau functionarea atelierelor de reparare a armelor letale, fara drept”.
38 de persoane au fost conduse la sediul Politiei Municipiului Targoviste pentru audieri, in vederea continuarii cercetarilor si probarea intregii activitati infractionale, urmand ca la finalizarea activitatilor, sa se propuna masuri legale prin Parchet.

La activitate au participat 135 de politisti din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie  si au fost sprijiniti de 95 de jandarmi din judetele Dambovita si Prahova. De asemenea, actiunea a beneficiat si de suportul de specialitate al Directiei de Operatiuni Speciale IGPR.
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It