Published On: mar, mai 21st, 2019

Aurelian Cotinescu, PNL Târgoviște: Dacă v-ați săturat de promisiuni, ieșiți la VOT!

Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște, a declarat într-o conferință de presă, faptul că municipiul Târgoviște are o ”dezvoltare în viitor” iar proiectele promise cetățenilor nu sunt conforme cu ceea ce se întâmpla, pragmatic, în viața reală. Centura municipiului, proiectul pentru Centrul Comercial Mall, transportul public, reabilitarea Stadionului ”Eugen Popescu”, investițiile pentru a dezvolta un parc industrial și implicit locuri de muncă, sunt temele pe care liderul PNL le-a adus în atenția publică.

Ca și soluție propusă, Aurelian Cotinescu, consideră că alegerile europarlamentare din 26 mai, sunt un punct de plecare pentru ca lucrurile să se schimbe în favoarea cetățenilor.

”Dragi târgovișteni, dacă v-ați săturat de toate aceste lucruri făcute la suprafață și promisiuni pentru viitorul vostru, aveți o șansă enormă pentru voi, pentru Târgoviște, pentru România, să ieșiți la VOT!” 

Aurelian Cotinescu, declarații pe larg:

„Toate proiectele Primăriei Municipiului Târgoviște sunt referitoare la viitor. Pentru că anul trecut am avut o absorbție de fonduri europene de 90.000 de euro. Dacă ne uităm în prezent, avem borduri roșii, treceri de pieton roșii..iar dacă ne uităm spre viitor, vedem cum totul este ambalat frumos și ne este prezentat că vom avea un oraș minunat peste ceva timp. Cred că am ajuns la momentul la care, noi, târgoviștenii ne-am cam săturat de aceste promisiuni, poleieli..

Au spus că o să avem parte de finalizarea centurii până la sfârșitul anului 2018. Și așa cum știm, au pierdut și fondurile europene, dar au și îndatorat orașul cu alte 18 milioane de lei. Iar în momentul de față au cerut voturi, pentru a lua un nou împrumut pentru centură.

Au spus că vor finaliza lucrările la Mall până la sfârșitul anului 2019. Deși este o investiție privată, care nu aparține primăriei, au ținut să spună neapărat că lucrările încep și vor fi finalizate până la finele anului. Așa cum știm, nu s-a săpat nici măcar la fundația acelei clădiri, iar constructorul transmite că o va finaliza când va considera, pentru că este un bussines privat.

Când mint ei? Când vorbesc de centură, când vorbesc de stadion, de transport?

Au spus că vor fi alături de noi ,atunci când am votat proiectul de modernizare al transportului public local, de achiziție a patru autobuze noi, de crearea a patru linii moderne pentru aceste autobuze, astfel încât elevii și studenții să ajungă la școli și universitate. După trei luni de zile, ne-au transmis că nu pot să îndeplinească această promisiune, pentru că au un proiect de finanțare pentru anul viitor și le vor lua atunci. Totul este în VIITOR la primăria noastră.

Pe acest raționament, întreb, de ce s-au găsit 1,6 milioane de euro pentru renovarea stadionului existent, a unei singure tribune, atâta timp cât primăria ne spune de trei ani de zile că vom avea parte de un stadion nou în valoare de 15 milioane de euro.

Când mint ei? Când vorbesc de centură, când vorbesc de stadion, de transport? Părerea mea este că mint încontinuu și că toate aceste poleieli au ajuns la momentul în care se văd.

Trebuie să ai un punct economic adevărat, să ai un parc industrial, să aduci investițiile aici, să poți să creezi locuri de muncă pentru târgovișteni, să-i aduci acasă pe cei plecați în străinătate, să întregești familiile și să creezi un viitor acestui oraș.

Nu e suficientă o aplicație pe telefon pentru incidente. Trebuie create parcări, rezolvată situația transportului public, să fie create liniile pentru elevi și studenți, pentru a nu se mai bloca traficul rutier.

Dragi târgovișteni, dacă v-ați săturat de toate aceste lucruri făcute la suprafață și promisiuni pentru viitorul vostru, aveți o șansă enormă pentru voi, pentru Târgoviște, pentru România, să ieșiți la VOT!”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It