Published On: mie, oct. 18th, 2017

Baschet. CSM Târgoviște are ca obiectiv promovarea în Liga Națională

După cum se știe, echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a fost retrasă din campionatul Ligii Naționale și înscrisă în Liga 1, al doilea eșalon valoric. Formația târgovișteană nu are de gând să stea prea mult în liga inferioară, propunându-și să promoveze în Liga Națională la finalul sezonului.

“Obiectivul este obligatoriu promovarea în prima ligă. Sunt mai multe echipe care și-au arătat intenția de a promova față de anii trecuți. Echipele cu care ne vom bate pentru urcarea în prima ligă sunt Phoenix Constanța, CSU Oradea, Rapid București și Agronomia București”, a declarat Cătălin Tănase, antrenorul echipei târgoviștene.

Joacă cu Alexandria II în prima etapă

CSM Târgoviște debutează în Liga 1 sâmbătă, de la ora 12.00, cu Teleorman Alexandria II. “Am încredere în jucătoarele mele că vor obține un rezultat bun. Ne-am pregătit foarte bine și ne dorim să începem campionatul cu o victorie. Sunt mulțumit de lot. Vom avea posibilitatea să ne întărim dacă va mai fi nevoie. Lotul cuprinde și jucătoare cu experiență: Larisa Toma, Alina Chivu și Shanita Arnold, componente care ne vor ajuta foarte mult”, a mai spus antrenorul de la CSM Târgoviște, într-un imnterviu acordat unui site local.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It