Published On: vin, apr. 6th, 2018

Calea Luminii la Târgoviște, 2018- Eveniment unic în lume (VIDEO)

Calea Luminii la Târgoviște, 2018. În Joia Mare, pe data de 5 aprilie 2018, începând cu ora 18:00, Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgoviște prin Teatrul Tony Bulandra a organizat un eveniment care a plecat de la ideea artistului plastic și profesorului Mihai Șerbănescu și care a rămas unic în lume de 19 ediții încoace: Calea Luminii. Manifestarea are loc în parteneriat cu Arhiepiscopia Târgoviște și Școala de Arte „Octav Enigărescu” Târgoviște.

Eveniment emoționant și plin de iubire! Calea Luminii întrece în intensitate și trăire orice altă manifestare de acest gen din lume. Asta spun cei care au trăit, au colindat și au simțit astfel de întâlniri. Veniti să vă convingeți!

Mesajul de anul acesta, al Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscop al Târgoviștei, a fost cel pe care Isus l-a lăsat moștenire ucenicilor săi. Nimic nu dăinuie și nu poate naște (crea) așa cum o face iubirea. Rămânem ”îndatorați” acestui sentiment unic și înalt pe care le-am primit în dar, noi ca oameni, și încercăm să păstrăm și să reamintim prin astfel de evenimente, că cea mai importantă și singura lege valabilă va rămâne IUBIREA.

Și noi am scris și vom mai scrie ( Legea Iubirii), pentru că niciodată nu este prea mult din a transmite sau a simți prea multă iubire.

Felicitări, tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment și în pastrarea lui ca tradiție vie spre neuitarea a ceea ce suntem, lumină!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It