03/06/2020

Cântare MAMEI și Festivalul național ” LIRA CU BRILIANTE”

Asociația Lirica – Cântare Mamei

Sala de marmură a găzduit zilele trecute,  cu priejul Zilei Femeii , un amplu eveniment ai căror protagoniști sunt elevii Asociației Culturale Lirica, din municipiul Petroșani, condus de prof. Tiberiu Coconeț.

Prin muzică și dans, elevii pregătiți de distinsul profesor au oferit mamelor, doamnelor și domnișoarelor, bunicilor, trei ore de spectacol de calitate, ceea ce demostrează că, Valea Jiului are talente, care trebuie doar să fie șlefuite, formate și promovate. De la cei mai mici protagoniști de 5 ani, până la adulții deja consacrați, în lumea artistică, au transmis prin muzică dragostea și apreciarea pentru cea mai dragă ființă de pe pământ, mama.   Constituți și în grupuri,  denumite simbolic de Jana Coconeț: Flori de Sânziene sau  Doina Munților Parâng tinerii au cântat și au dansat, s-au mai încurcat în versuri,  dar, cu toții au avut emoții, atunci când au evoluat în fața celei căreia a fost consacrat spectacolul.

   

  

”La mulți ani, mama mea , dragă și bună ! La mulți ani, sănătoși și fericiți, tuturor femeilor și mamelor, din lumea întreagă ! Un omagiu adus  de  Asociația LIRICA,  împreună cu doamna Jana Coconeţ și domnul profesor Tiberiu Coconeţ , suflete mari , care ajung la sufletul nostru !” au ținut să transmită parte din protagoniști.

Evenimentul dedicat Zilei Femeii a fost organizat în colaborare și cu sprijinul nemijlocit al primăriei municipiului Petroșani și bunăvoința primarului Tiberiu Iacob Ridzi.

Următorul eveniment major care va fi organizat de Asociația Lirica,  va avea loc în perioada 23-24 martie  a.c. tot la sala de marmură, ediția a II a  a Festivalului Național ” LIRA CU BRILIANTE”.

Clubul de Presă Valea Jiului este partener media și va oferi la finalul festivalului mai multe premii.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share