Published On: lun, mart. 25th, 2019

Cătălin Olteanu: PRO România Dâmbovița este pe primul loc la numărul de susținători

În cadrul conferinței de presă, care a avut loc astăzi la sediul PRO România Dâmbovița, au fost făcute precizări referitoare la situația numărului de semnături pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. 

Echipa PRO România Dâmbovița a reușit să adune 25.600 de semnături de la simpatizanți, depășind astfel targetul propus inițial de 15.000 de semnături. În acest moment, organizația se află pe locul I la nivelul județelor și, susțin liderii Pro România, pe locul II ca și partid la nivel local. Au fost făcute vizite în 40 de comune din județul Dâmbovița, iar în 60 de comune există deja structuri de conducere ale PRO România. Și la nivel național, partidul lui Victor Ponta și-a depășit targetul inițial de 200.000 de semnături, reușind să adune peste 300.000 de semnături de la susținători.

Cătălin Olteanu, purtător de cuvânt PRO România Dâmbovița, declarații:

”Ieri s-a încheiat campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaților PRO România la alegerile europarlamentare care vor avea loc în data de 26 mai 2019.

Partidul nostru a depășit cu mult numărul minim de semnături necesare, respectiv 200.000. În acest moment, avem peste 300.000 de semnături la nivel național, numărul final îl vom avea în această seară când vom avea definitivată centralizarea din fiecare județ în parte.

În competiția internă, între județe, Dâmbovița, se clasează pe locul I în țară. Avem strânse 25.600 de semnături. Depășește targetul pe care îl aveam, adică 15.000 de semnături. Noi ne-am asumat minim 18.000 de semnături, și chiar dacă nu toți au crezut că putem realiza această cifră, iată că prin eforturile depuse ne-am îndeplinit obiectivele.”

Este un rezultat încurajator, al unei munci intense și al unei echipe care se contruiește frumos și are perspective. Fiecare membru de partid și-a adus contribuția la acest scor, dar ceea ce ne să speranță cel mai mult, este faptul că pe zi ce trece ne consolidăm ca echipă și ca partid serios și vom avea un cuvânt de spus în perioada următoare.

Cred că în acest moment ne pozițonăm acolo unde ne este locul, adică pe locul II între partidele din județul Dâmbovița. Evident acest număr de senături nu valorează nimic dacă nu va fi confirmat la alegerile din 26 mai.

Pentru acest lucru, continuăm deplasările în teritoriu, echipele noastre au ajuns deja în peste 40 de comune din județ. Am stat de vorbă cu oamenii, am explicat cine suntem și ce vrem și am întâlnit o deschidere foarte mare în ceea ce privește proiectul nostru, PRO România.

Legat de structurile locale:

Continuăm să ne consolidăm, avem în toate localitățile din județ oameni care coordonează structura locală, dar vobim des structuri serioase în 60 de localități în prezent. Cu siguranță până la alegerile europarlamentare, fiecare localitate va avea un nucleu de conducere al Pro România. Și vom ajunge în fiecare localitate, unde vom sta de vorbă cu oamenii.” a explicat Cătălin Olteanu.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It