Published On: mie, mai 2nd, 2018

Ceremonia de Absolvire a Studenților UVT

Generația absolvenților UVT 2018 va sărbători finalizarea studiilor prin intermediul unei ceremonii care va avea loc în Parcul Rozelor. Prezentatorul evenimentului este o persoană specială pentru instituție, îndrăgitul om de televiziune, născut la Timișoara și absolvent al UVT, Dan Negru. De asemenea, cunoscuta actriță Maia Morgenstern, Doctor Honoris Causa al UVT, va susține un curs motivațional.

„Ceremonia de absolvire a studenților UVT și de intrare în comunitatea de alumni”, aflată la cea de-a doua ediție, va reuni studenții din anul terminal de la toate facultățile, care vor împărtăși solemnitatea momentului și se vor bucura mai apoi de atmosfera creată de John Trend D. De asemenea, absolvenților le este pregătit și un after party, în clubul timișorean Șura.

De asemenea, studenții UVT din anul terminal vor avea ocazia să interacționeze cu companii din diverse domenii la standurile de pe „Aleea angajatorilor” din Parcul Rozelor.

„Ceremonia de absolvire a primit anul trecut un nou format, care se potrivește mult mai bine studenților, dorind ca evenimentul să devină o tradiție a universității noastre. Astfel, și în acest an marcăm finalul studiilor într-un cadru mai puțin formal, în Parcul Rozelor, reunind toți absolvenții noștri într-o ceremonie comună. Le vor da startul în viața profesională absolvenți din generațiile anterioare, exponenți ai mediului socio-economic din regiunea noastră. Nu pot să nu menționez și prezența a doi membri ai comunității noastre: doamna Maia Morgenstern și îndrăgitul prezentator TV, Dan Negru, absolvent al UVT. Mai mult, le facilităm studenților accesul la piața muncii chiar în cadrul ceremoniei, prin interacțiunea directă cu angajatorii”, spune rectorul Universității, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Va prezenta Dan Negru, iar ca si invitat special – Maia Morgenstern

Ceremonia va avea loc vineri, 4 mai. Evenimentul se va încheia la miezul nopții, cu un superb foc de artificii.

 

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/277536479451433/

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos