" /> Chindia - Gaz Metan 1-0. Bravo băieți! Haideți în Liga 1! | Oficial Media
Published On: mie, mai 11th, 2016

Chindia – Gaz Metan 1-0. Bravo băieți! Haideți în Liga 1!

poza deschidere

Victorie absolut fantastică a Chindiei Târgoviște în derby-ul seriei a doua, cu Gaz Metan Mediaș. Băieții lui Nicu Croitoru au fost fantastici în fața unui public generos și au reușit să bifeze a doua victorie consecutivă în doar două săptămâni în fața echipei lui Cristi Pustai. Meciul a fost unul dificil, cum de altfel ne și așteptam. Mediașul a venit la Târgoviște cu gândul doar la victorie și au fost destule momente ale meciului în care oaspeții au dominat partida. Prima repriză a fost una săracă în faze de poartă. A contat mai mult duelul tactic, iar marile ocazii au lipsit. Totuși, primul mitan a adus și unicul gol al meciului.

În min.34, Cherchez a insistat la o minge ce părea pierdută și a fost agățat în colțul careului de 16 metri de un adversar. Arbitrul Marius Avram a acordat penalty, iar decarul Chindiei, Georgian Honciu, a transformat impecabil lovitura de pedeapsă. Bucurie în tribune, Chindia era pe primul loc pentru că  meciul UTA – FC Baia Mare avea să înceapă mai târziu.

Partea secundă a fost una viu disputată, cu multe momente tensionate la ambele porți. Mai întâi Cherchez, care a jucat foarte bine chiar dacă nu a înscris, l-a servit ideal pe Neguț, dar atacantul dâmbovițean a ratat singur cu portarul (min.60). Au urmat momente grele la poarta Chindiei. Atacantul oaspeților, Gavra, a avut două șanse de a marca, însă nu a făcut-o, spre satisfacția suporterilor Chindiei. Iar în final, noul intrat Grigore putea face 2-0, însă a trimis mingea în bară!

Ultimul fluier al arbitrului Marius Avram a declanșat fiesta în tribune și pe teren, unde admirabilii jucători ai Chindiei au încins o horă. Bravo băieți! Bravo antrenorilor și conducerii clubului! Felicitări publicului târgoviștean care a fost mereu lângă echipă! Ce să mai, trebuie să promovăm! Liga 1 ne așteaptă după 18 ani de absență.

CHINDIA TÂRGOVIȘTE – GAZ METAN MEDIAȘ 1-0 (1-0)

Stadion: “Eugen Popescu” . Spectatori: 5.000.

A marcat: Georgian Honciu (min.34) – penalty.

Chindia Târgoviște: Meilă – C. Dinu, Vătavu, Ispas, Martac – Nisipeanu (82 Neniță), Honciu, L. Mihai, Stoica – Cherchez (87 Grigore), Neguţ (69 Voinea). Antrenor: Nicu Croitoru.

Gaz Metan Mediaș: Greab – Stancu, Neag (78 Buziuc), Cazan, Neagu – Zaharia, Iacob (51 Tîrcoveanu) – Munteanu, Băjenaru, Neacşa (57 Figliomeni) – Gavra. Antrenor: Cristi Pustai.

Foto: Ionuț Parghel
IMG_8326

IMG_8328

IMG_8330

IMG_8345

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It