Published On: mar, mai 27th, 2014

Chindia joaca AZI cu gandul la Zagon!

Chindia și Fortuna susțin azi un nou episod din lupta crâncenă pentru promovarea în Liga a II-a. Echipa lui Silviu Dumitrescu întâlnește pe teren propriu SCM Pitești (ora 18.00, intrare liberă), iar Fortuna se deplasează la Zagon, în Covasna. Chindia a pierdut derby-ul cu Fortuna, 0-2 vineri la Poiana Câmpina și a făcut rocada cu adversara directă în fruntea clasamentului. Bucă (foto) &co. au coborât pe poziția secundă, dezavantajați de rezultatele directe cu Fortuna. Târgoviștenii pot reveni azi pe poziție promovabilă dacă bat Argeșul, pe Eugen Popescu, iar Fortuna se încurcă la Zagon.

Nicio înfrângere cu Argeș

Chindia și SCM s-au întâlnit de trei ori în acest sezon, ambele partide din sezonul regulat încheindu-se cu același scor, 1-1. În turul play-off-ului, Chindia a bătut în Trivale cu 3-0 o formație a Piteștiului decimată de proteste. 

“Șanse mai sunt, dar nu mai depindem doar de noi. Vom lupta până la capăt. Cu siguranță, Fortuna nu va avea meci ușor la Zagon” – Silviu Dumitrescu, antrenor Chindia Târgoviște

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It