: sâmbătă 13 mai 2017

Chindia Târgoviște a pierdut pe terenul liderului. Cherchez a marcat un eurogol

Chindia Târgoviște s-a întors fără puncte de pe terenul liderului Ligii a 2-a. Echipa antrenată de Nicu Croitoru a capotat cu 2-1 la finalul meciului chiar dacă a condus în prima repriză.

Târgoviștenii nu au reușit să le ofere o victorie cu proaspăt promovata în Liga 1. Care să mai alunge din amarul ratării și celei mai mici șanse la ocuparea unui loc pe podium. După câteva ocazii irosite, Chindia a deschis scorul în minutul 32 printr-un eurogol reușit de Cristian Cherchez. Atacantul Chindiei a avansat în jumătatea adversă de terren cu mingea la picior și a șutat din alergare, de la 30 metri, sub transversală.

Juventus București a întors rezultatul

Ca și în alte jocuri, târgoviștenii au clacat în repriza secundă. Chindia a pierdut și avantajul, dar și meciul, în final, după ce a încasat două goluri. Juventus a egalatat prin Zaharia, în minutul 62, care a preluat de la 11 m balonul centrat de Florin Ștefan și a șutat printre picioarele lui Căbuz. Scorul final a fost stabilit de Chipirliu. Jucătorul Juventusului și-a dus echipa în avantaj după ce a reluat perfect cu capul din zece metri o minge centratată în careu de Buhăescu. Un singur punct a obținut Chindia în ultimele trei meciuri, cu CS Afumați (1-2), Sepsi Sf. Gheorghe (1-1) și Juventus București (1-2). De fiecare dată a condus în prima repriză.

Juventus București: Stoian – Beța, Morariu, Walace, Fl. Ștefan – Cazan (52 Carabela), Bărbulescu, Băjenaru (43 Călințaru), Zaharia (71 Ilin) –  Buhăescu, Chipirliu. Antrenor: Daniel Oprița.

Chindia Târgoviște: Căbuz – Pătru, Vătavu, Dumitrașcu, Martac – Pencea, L. Mihai, Honciu, Stoica (80 Parghel) – C. Neguț (86 Ioniță), Cherchez (46 Nisipeanu). Antrenor: Nicu Croitoru.

Citeste si ...

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA
Babel Fast

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

STIL DE VIATA

Etichete

Related Post