Published On: mar, nov. 27th, 2018

Cinci voluntari ai filialei de Cruce Roșie Dâmbovița vă invită la FAPTE BUNE!

Ca de fiecare dată, voluntarii filialei de Cruce Roșie Dâmbovița își unesc forțele pentru a face fapte bune și pentru a aduce un plus în comunitatea în care trăiesc.

Anul acesta, munca lor a fost apreciată de către reprezentanții Crucii Roșii Române și de aceea 5 dintre cei mai activi voluntari ai filialei au fost nominalizați la Gala Națională a Voluntarilor Crucii Roșii Române, fiecare pe secțiuni diferite:

  • Alexandra Bîngă- Voluntarul Anului în Domeniul Primului Ajutor

  • Silvia-Alexandra Șargan-Voluntarul Anului în Domeniul Social

  • Annemarie Duncan- Voluntarul Anului în Domeniul Pregătirii și Intervenției la Dezastre

  • Bogdan Neculăescu-Voluntarul Anului

  • Ivona Niță-Voluntarul Anului în Domeniul Educație Pentru Sănătate.

Toți fac voluntariat de foarte mult timp și au descoperit că asta este una dintre marile lor pasiuni și că nu s-ar vedea vreodată renunțând la această activitate.

Pe lângă orele de la liceu, cursurile de la facultate, job și alte activități, cei 5 nominalizați au înțeles că pentru a face un bine oamenilor din jurul tău trebuie să investești timp și determinare.

Tot ce își doresc acum este să investești și tu puțin timp pentru a le susține munca și pentru a-i susține în etapa votului online din cadrul Galei, etapă care este cea mai importantă din această competiție.

Ceea ce trebuie să faci este să accesezi link-ul https://gala.crucearosie.ro/vot, să îți faci un cont care constă în nume, adresa de e-mail și o parola, să te autentifici, să îi cauți la categoriile menționate mai sus și să apeși pe butonul de vot.

Alexandra ( sau Luky, după cum o cunoaște toată lumea), Silvia, Annemarie, Bogdan și Ivona cred cu tărie primești ceea ce oferi și ca îi vei putea susține la această Gală!

Etapa votului online va fi deschisă până pe data de 29 noiembrie ora 23:59. Marea finală se va desfășura pe 10 decembrie la București.  Răsplătește o faptă bună cu o faptă bună- donează timp!

Link-ul site-ului pe care se poate intra pentru a vota : https://gala.crucearosie.ro/vot

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex