Published On: vin, apr. 29th, 2016

Ciprian Prisacaru: “dar din dar se face rai” – candidatul la primarie alaturi de oamenii napastuiti de soarta

cip a

Discret, a reusit sa bucure cateva suflete spunand doar: “sunt un prieten”. Centrul Social ”Sfanta Elena” din Targoviste a primit ieri, 28 aprilie 2016, vizita echipei targovistene a Partidului National Liberal, condusa de Ciprian Prisacaru, candidatul de dreapta pentru Primaria Targoviste. Un gest pe care dealtfel, domnul Prisacaru l-a facut in nenumarate randuri si care nu a avut caracter mediatic desi au fost la fata locului cativa reprezentanti ai presei.

Cei 16 varstnici au primit cu bucurie si speranta, privind gesturile lor ca o normalitate care din pacate a devenit ”straina” pentru majoritatea celor care ajung la putere.

Remarcabil a fost insa faptul ca nu s-a uzat de niciun fel de elemente de campanie din partea grupului PNL, desi pana acum am fost obisnuiti cu contrariul. Ciprian Prisacaru a dorit sa treaca anonim, evitand sa pomeneasca promisiuni cu caracter electoral. Discret, a reusit sa bucure cateva suflete spunand doar: “sunt un prieten”.

cip b

Noi ne-am gandit, si spun ”noi” pentru ca am alaturi de mine echipa Partidului National Liberal Targoviste, pentru ca este Joia Mare si sunt aproape sarbatorile pascale, sa venim alaturi de persoanele care sunt aici, de varstnicii de la Sfanta Elena, pentru a le aduce o raza de lumina. Cred ca am resuit sa suplinim, oarecum, lipsa personaleor dragi, aducandu-le acestor batrani o unda de caldura sufleteasca. Le doresc multa sanatate si sa aiba zile luminoase de acum inainte pentru ca sunt oameni care au nevoie de caldura sufleteasca. (Ciprian Prisacaru)

cip c

Echipa PNL Targoviste a mers apoi in Cartierul Suseni, la un camin de copii, care au primit la randul lor, daruri din partea lui Ciprian Prisacaru, Sebastian Marin si alti liberali.

cip d

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste