Published On: joi, mai 3rd, 2018

Claudia Gilia: ”Organizația de Femei a PSD Dâmbovița susține și sprijină cu tărie educația și formarea tinerilor”

”Cuvintele care nu sunt urmate de fapte, nu valorează nimic” (ESOP)

La numai o zi distanță de celebrarea Zilei Naționale a Tineretului, eveniment pe care deputatul PSD, Claudia Gilia a dorit să-l marcheze printr-un mesaj public către generațiile de studenți pe care le-a format de-a lungul a 20 de ani (mai multe detalii AICI), iată că regăsim conducerea OFSD Dâmbovița din nou în mijlocul copiilor. Beneficiarii au fost elevii de la Școala Gimnazială Decindeni, din Comuna Dragomirești, care au ales să-și arate dragostea de lectură și pasiunea pentru teatru.

”Astăzi am răspuns prezent la invitația cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Decindeni, din Comuna Dragomirești, de a participa la acțiunea de promovare a lecturii cu titlul “PRIETENII LECTURII”.
Într-o atmosferă plăcută, copiii ne-au prezentat lecturile lor favorite, au citit și au interpretat diverse roluri din piesele de teatru pe care le îndrăgesc. M-am bucurat enorm să văd pasiunea pe care acești copii o au, atunci când vorbesc despre plăcerea de a citi. Eforturile micuților au fost răsplătite cu diplome, cărți și dulciuri. Împreună cu mine la această activitate s-au aflat doamna deputat Oana Vlăducă și doamna consilier județean Ruxandra Mădălina Dragomir.

Organizația de Femei a PSD Dâmbovița susține și sprijină cu tărie orice inițiativă care are drept scop educația și formarea tinerilor.

Un gând bun și felicitări cadrelor didactice coordonatoare ale proiectului: Olteanu Sorina, Rinca Simona, Onete Adriana, Stanca Mihaela, Dragomir Alice, Ilie Irina, dar și domnului Dragomir Cristian, directorul Școlii Gimnaziale Decindeni si dnei bibliotecar, Călin Elisabeta.
Pentru implicarea deosebita în susținerea proiectelor de infrastructură școlară îi mulțumesc domnului primar Dragoș Vlădulescu, care și astăzi a fost alături de membrii comunității. 
Felicitări și Succes tuturor!” a declarat Claudia Gilia, deputat PSD, președinte OFSD Dâmbovița

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos