Published On: joi, oct. 25th, 2018

Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener Climate KIC în România pentru perioada 2014-2020, împreună cu Asociația Banat IT organizează ediția 2018 a CLIMATHON, un maraton de 24 ore cu tema ”Creating innovative smart responses to climate change effects”.

Evenimentul are loc în data de 26 octombrie 2018, cu începere de la ora 18.00, în showroom-ul Green Forest din Str. Simion Bărnuțiu nr. 28.

Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public. Climate KIC este una dintre Comunitătile cunoașterii și inovării (KIC) creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT). EIT este un organism UE a cărui misiune este de a crea creștere durabilă. Este vorba despre integrarea educației, antreprenoriatului și inovației având ca rezultat transformarea creativă a ideilor în  produse sau servicii viabile din punct de vedere economic și care să atenueze schimbările climatice.

Evenimentul Climathon se va desfasura concomitent in peste 120 de orase din întreaga lume.

Informatii despre orasele participante si provocarile propuse puteti regasi la urmatoarea adresa: https://climathon.climate-kic.org/timisoara.

Doritorii se pot inscrie in program la adresa: https://id.climate-kic.org/register.

Informații suplimentare la tel. 0372-185286, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Bădulescu, manager proiect.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It