Published On: mie, oct. 31st, 2018

Clubul de Presă VALEA JIULUI partener al U.E pe proiectele ERASMUS+

 

În data de 7 noiembrie a.c.  începând cu orele 14.00 la Școala Gimanzială nr. 3 din municipiul Lupeni, județul Hunedoara  se va desfășura un seminar de informare denumit: ” De la concept la implementarea proiectelor de succes”, care va fi susținut de echipa Centrului de Informare EUROPE DIRECT TIMIȘOARA.

În acest proiect,  care este realizat cu sprijinul U.E,  Clubul de Presă din Valea Jiului este partener,  alături de școala din municipiul Lupeni. În cadrul seminarului cadrele didactice care vor fi prezente,  dar și alți invitați,  vor primi informații prețioase pe următoarele teme: planul de dezvoltare europeană a școlii și parteneriatele internaționale; mobilități pentru cadrele didactice și elevi, cum s econcepe un dosar de candidatură, etc. Este primul eveniment major  pe carE, echipa  Europe Direct- Timișoara îl organizează în Valea Jiului, în urma discuțiilor care s-au purtat între cei trei parteneri.

Totodată,, reprezentanții U.E vor aduce la Lupeni și ultimele materiale publicitare apărute despre activitatea U.E și Comisiei Europene și care vor fi distribuite participanților la seminar, pentru viitoarele activități care vor avea loc în școli și alte instituții.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It