31/03/2020

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește Campionatul de Înot al Ministerului Afacerilor Interne

Complexul Turistic de Natație Târgoviște va găzdui în perioada 4-5 iulie 2018, Campionatul de Înot al Ministerului Afacerilor Interne 쿠로코의 농구 2기 자막. Astăzi de la ora 9.30 a avut loc deschiderea oficială în prezența organizatorilor și a participanților. 

Competiția este organizată de Biroul Coordonare Activităţi Sportive din Centrul Cultural al M.A.I., împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dâmboviţa şi, în colaborare, cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa Download phoenix simulation.

La deschidere au fost prezenți si primarul orașului, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarul Cătălin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu și vicepreședintele Luciana Cristea Apache msi.

Campionatul de înot urmăreşte angrenarea lucrătorilor din Ministerul Afacerilor Interne la practicarea înotului, disciplină sportivă cu o mare influenţă în dezvoltarea calităţilor motrice de bază, în creşterea capacităţii de efort a organismului Download the movie Zhongkyung Forest. Etapa finală se organizează pe 4 și pe 5 iulie, în intervalul orar 9.00 – 13.00, la Complexul Turistic de Natație Târgoviște.

 Probele de concurs

Campionatul de înot se organizează pentru toate categoriile de personal salariat al M.A.I 뱀프 1/2 다운로드. (în activitate), bărbaţi şi femei, până la 35 de ani, între 35 și 45 de ani și peste 45 de ani. La probele de concurs participă personalul care stăpâneşte stilul de înot prevăzut de regulament şi este apt din punct de vedere medical business card image. Concursul se organizează la următoarele probe: 50 m liber, 100 m liber, 100 m bras şi 200 m liber (masculin), 50 m liber, 100 m bras (feminin) și ştafeta 4×50 m liber aos 다운로드. Seriile şi semifinalele la toate probele individuale se vor desfăşura contratimp, urmând ca în finală să participe primii opt concurenţi, în funcţie de timpul obţinut 라디오 고릴라. La probele de 200 m liber şi 4×50 m liber ştafetă se vor disputa direct finale, clasamentul fiind stabilit în funcţie de cel mai bun timp obţinut 구윤회 다운로드. Un concurent ia startul într-o singură probă individuală. Vor fi prezenți aproximativ 90 de participanți din cadrul Poliției Române, Poliției de Frontieră, Inspectoratului General al Jandarmeriei și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență 우분투 배경화면.

 

Cum se punctează

Clasamentul se întocmeşte individual, pentru fiecare probă şi categorie de participanţi. Clasamentul general, pe echipe, se întocmeşte prin totalizarea punctajului aferent medaliilor câştigate la probele individuale (aur – 6 puncte, argint – 4 puncte şi bronz – 2 puncte) şi a locului câştigat la ştafetă (locul 1 – 6 puncte, locul 2 – 4 puncte şi locul 3 – 2 puncte), de către fiecare structură. Structura cu cel mai mare număr de puncte va fi declarată câştigătoare. În caz de egalitate, câştigă echipa cu cele mai multe locuri 1, 2 şi 3, iar dacă egalitatea persistă, câştigă echipa care are o clasare mai bună în proba de ştafetă. La individual, primilor trei clasaţi pe probe de concurs şi categorii de concurenţi li se acordă medalii şi diplome, iar celor clasaţi pe locurile 4-6, diplome. La echipe, primele trei locuri în clasamentul general vor primi cupe şi diplome, iar cele situate pe locurile 4-6, diplome.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments