24/10/2021

Complexul Turistic de Natație Târgoviște- ”Nicăieri în lume nu am mai găsit o atât de bună organizare”

 Bazinul Olimpic din Complexul Turistic de Natație Târgoviște a găzduit timp de trei zile, în intervalul 8-10 decembrie, Concursul Țărilor Central Europene la înot pentru juniori mici.  Competiția are ca organizatori Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, Primăria Municipiului Târgoviște și Complexul Turistic de Natație.

Complexul Turistic de Natație Târgoviște

Participarea internațională a fost asigurată de sportivii din țări precum Ungaria, Polonia, Slovenia, Serbia, Macedonia și desigur Lotul național al României.

Sute de concurenți din Europa, sute de oaspeți, timp de trei zile. O competiție la superlativ! Antrenorii federali ai țărilor participante au declarat la unison că au gasit aici cea mai bună primire și organizare. În timpul interviurilor, oaspeții ne-au declarat că nu au știut la ce să se aștepte din partea muncipalității târgoviștene, a orașului în sine, sau a bazei sportive. După cele două zile petrecute la noi cuvintele au fost doar de apreciere și prețuire pentru toți oamenii care s-au implicat în organizarea și implementarea acestui concurs internațional, declarat a fi cel mai mare desfășurat în România și primul de o asemenea anvergură la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște pentru categoria de vârstă juniori mici.

Multumim Primariei Targoviste si primarului Daniel Cristian Stan pentru primirea extraordinara. Nicaieri in lume, unde am participat, nu am mai gasit o atat de buna organizare, dotari atât de moderne, asistență de excepție. Nu există grad de comparație cu ce am văzut până acum în lume. Felicit directorul complexului, pe domnul Eugen Pătrașcu pentru organizarea perfectă, felicit primarul Târgoviștei care s-a implicat cu o ospitalitate pe care nu credeam că o mai putem găsi în România!” ne-a declarat Toma Mirițescu – antrenor din Lotul Național al României.

În video de mai jos regăsiți câteva imagini din timpul concursului alături de interviul cu antrenorul federal al echipei de inot a Ungariei la Juniori, Ivan Petrov.

 

Cristi Iordache & Oana Grigore

Distribuie acest articol Oficial Media
Share