" /> Concert pentru pace și armonie interioară- Vibrații de toamnă | Oficial Media
Published On: joi, sept. 21st, 2017

Concert pentru pace și armonie interioară- Vibrații de toamnă

Sabin Mureșan, Facilitatorul pentru Comunicare și comuniune, sprijină persoane și grupuri să se conecteze la resursele lor de integritate și pace interioară, creând experiențe de conștientizare și învățare.

Sabin a lucrat în ultimii șaisprezece ani pe patru continente în domeniul transformării conflictelor prin mijloace pașnice. Totodată, are experiență de douăzeci de ani în facilitarea de învățare prin acțiune și procese de grup.

Principalele lui subiecte de interes sunt comunicarea empatică și nonviolentă, inteligența emoțională, mindfulness și auto-cunoaștere, dezvoltarea echipelor, armonizarea dintre minte – corp – spirit, simplitate și eficacitate, procese de schimbare.

Melaz, Simai Mihaela, spune despre ea că este orator, pedagog și muzician. Nu a fost întotdeauna așa dar școlindu-se, întâlnind, învățând de la diferiți oameni, pe care ea îi numește, speciali, a ajuns să fie cea de azi, adică: mamă, soție, cantautor, instrumentist, profesor de instrument, dornic de a explora o gamă largă de instrumente, dar mai ales un om care caută să se perfecționeze continuu, pe toate planurile, ce se consideră un om fericit.

**Vibrații

Melaz și Sabin Mureșan, așa cum am scris mai sus sunt pasionați de muzică și armonie interioară. Colaborează de șase ani în diferite contexte, în proiecte care combină bucuria de a cânta împreună pentru crearea de spații în care să împartă darul muzicii cu cei din jur.
Albumul comun Vibrații a fost lansat în ianuarie 2017 în cadrul unei sesiuni live la Radio Tg-Mureș. E disponibil în format electronic online (https://sabinmuresan.bandcamp.com/) și în format fizic (CD).

Cei doi urmează să realizeze un mic turneu prin țară începând cu un concert în București, mai exact în Bucureștii Noi pe data de 24 septembrie, apoi în Brașov 25 septembrie, Făgăraș 26 septembrie și ultimul la Cluj-Napoca, pe 27 septembrie.

Informații mai multe puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului.

Sunteți așteptați cu mare drag la un concert pentru pace și armonie interioară!

https://sabinmuresan.bandcamp.com/

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos