Published On: vin, apr. 13th, 2018

Conducerea CJD prezentă la Hramul Mănăstirii Nucet, de Izvorul Tămăduirii

 Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, reprezentată de preşedintele Daniel Comănescu şi vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Alin Manole, a fost prezentă astăzi, 13 aprilie 2018, la Mănăstirea Nucet, la slujba prilejuită de sărbătoarea ortodoxă Izvorul Tămăduirii, care reprezintă şi hramul aşezământului.

La manifestările religioase au mai participat secretarul judeţului Dâmboviţa, Ivan Vasile Ivanoff, prefectul judeţului, Antonel Jîjîie, subprefectul Florina Mureşan, vicepreşedintele Senatului, Adrian Ţuţuianu, parlamentarii dâmboviţeni Claudia Gilia, Oana Vlăducă, Corneliu Ştefan şi Titus Corlăţean, secretarul de stat în Ministerul Mediului, Laurenţiu Neculaescu şi primari dâmboviţeni.

Potrivit tradiţiei, Arhiepiscopul Mitropolit Nifon, însoţit de un sobor de preoţi a sfinţit în mod simbolic apa Fântânii de leac, aflată în pădurea din apropierea mănăstirii.

După încheierea ceremoniilor religioase participanţii au fost invitaţi la o serie de manifestări cultural-artistice, organizate de autorităţile locale, pentru a marca a 10-a ediţie a Zilelor Comunei Nucet.

Comunicat de presă

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It