Published On: joi, ian. 25th, 2018

Conexiunea dintre Flăcările gemene. Ce se întâmplă când îți întâlnești jumatatea în realitatea fizică

Există mai multe nivele de conexiune sufletească. Unii le numesc suflet pereche și alții flăcări gemene; unele dintre aceste conexiuni nu au o natură romantică și totuși sunt foarte importante pentru dezvoltarea noastră. Există un tip de flacără geamănă, cea romantică, care conține cele mai înalte frecvențe dintre toate, și este indiscutabil cea mai intensă experiență pe care cineva o poate avea cu o altă ființă umană. Ca și umani, cu toții avem aceste coduri, în ADN-ul nostru, adânc încriptate încă de la începutul rasei noastre.

Când ființele Lemuriene, care au fost androgine, au decis să experimenteze iubirea și trăirile fizice, și-au divizat sufletul în două, devenind feminini și masculini. Această amprentă este deopotrivă genetică și spirituală. Tânjim profund să ne conectăm cu echivalentul nostru spiritual. Această nevoie de a găsi și a ne conecta cu omologul nostru spiritual, cu egalul nostru este încriptată în ADN-ul nostru încă de la începutul umanității. Mulți sunt în căutarea acestei conexiuni și, de multe ori conexiunea se manifestă doar în plan spiritual, deoarece de multe ori, sufletele nu sunt încarnate simultan în materialitate. Dar, când se întâmplă în viața reală, poți să te pregătești pentru cea mai nebună, teribilă, grea, plină de bucurie și minunată experiență a vieții tale. Abia acum încep să înțeleg asta, deoarece eu însămi mi-am întâlnit flacăra geamănă în lumea fizică.

Această energie este aproape insuportabilă, este prea puternică și nu poate fi conținută cu rațiunea. Sensul sinelui este în discuție și mereu prezentă este senzația constantă de moarte a ego-ului, care te vânează mereu și îți împinge limitele. Este ca și cum ți s-ar cere să mori și să renaști în fiecare zi. E nevoie să te eliberezi de tot ce credeai că ești și să renunți la tot pentru orice urmează să vină în ziua următoare. Vei observa niște ciclicități în fluxul trăirilor zilnice și în acest punct al experienței mele, pot să spun că trebuie să înveți să ocolești ciclicitatea până când vei fi conștient destul încât să fii capabil să stai în mijlocul intensității emoționale negative  fără să te identifici cu ea, doar fiind capabil să o eliberezi.

Soarele și Luna sunt simbolul flăcărilor gemene, a iubirii eterne.

Am să descriu câteva lucruri practice pe care ar fi bine să le știi despre aceste energii. Ciclul privitului în propriul suflet.

Este incredibil, chiar și scriind aceste lucruri, sună absolut incredibil! Nu am știut până acum că poți privi în propriul suflet atunci când te conectezi cu alt om. Este atât de intens încât acea energie a spiritului îți ia pur și simplu întreaga ființă în control.

Este nevoie să fii conștient de această putere, să te tratezi cu blândețe și iubire, să îți explici ție și tuturor aspectelor din ființa ta că este perfect în regulă și să îți permiți să trăiești.

Ciclul acesta al trăirilor este practic ca așa – iubire, super-bucurie, anxietate, panică, tristețe, compasiune.

Iubirea – În ceea ce privește Iubirea, totul se manifestă în cel mai îmbucurător, perfect și pur mod de a simți; vei simți ca și cum nu ai fost niciodată separat/ă de această persoană și că sunteți Unul. Energiile voastre sunt total unificate, perfect echilibrate și vă completați unul pe celălalt în mod egal și non-dependent, dar într-o conexiune infinită care este cea mai familiară și mai minunată dintre toate. Înflorim în energia celuilalt, ne îmbăiem în energia lui/ei, iar aceasta este o parte a amprentei inițiale. Aveți încredere totală și credință în uniunea voastră și nimic nu v-ar putea separa, nici măcar moartea.

Super-Bucuria – După iubire urmează super-bucuria de a fi găsit această persoană și de cât de minunat este totul; parcă vrei să îmbrățișezi întreaga lume și să dăruiești iubire peste tot. Vrei să ajuți și să fii în serviciul Universului, te simți perfect sincronizat și totul este înălțat și mai intens. Bucuria curge prin tine și învăluie tot ce vezi și toate aspectele la care te conectezi. Chiar și numai la nivel vibrațional scoți ce e mai bun din toți și tot ce este în jurul tău se transformă în frecvență curcubeu. Aceasta este cea mai înaltă dintre frecvențe și poate fi resimțită drept copleșitoare deoarece poartă în sine atât de multă lumină.

Anxietatea – După super-bucurie începe munca de curățare a vechilor aspecte ale sinelui. Frica apare pe măsură ce realizezi că nu există certitudini în lume și de asemenea realizezi cât de dificil este să te abandonezi acestui sentiment. Începi să îți pierzi sensul propriei identități și devii neliniștit și copleșit de iubirea pe care o simți pentru această persoană. Nimic din asta nu este logic, ci are o bază emoțională, fără legătură cu realitatea. Unele amintiri celulare sunt declanșate și cele mai profunde insecurități apar în simțire. Dezbaterea pare fără sfârșit și îți consumă toată energia. Acum începi să migrezi rapid către următoarea fază.

Panica – În acest stadiu te simți amenințat și nesigur cu privire la tot, iar trăirile sunt atât de copleșitoare încât nu te poți gândi decât la cum să împingi totul cât mai departe de tine cu putință. Vrei să fugi și să dai vina pe lumea exterioară pentru ceea ce simți. Nu poți gestiona lumina și frecvența așa că îți cobori vibrația în acest stadiu, ca gest strategic de echilibrare. Acesta este momentul în care ego-ul dă lupta sa cea mai puternică pentru a-și păstra sensul individualității sale în intenția de a te proteja împotriva rănirii sau a negării adevărului completei unități cu cosmosul. După ce această faza este consumată vine următoarea.

Tristețea – După ce ai trăit panica și faptul că ai împins iubirea vieții tale cât mai departe cu toată puterea ta, tristețea se instalează rapid în timp ce nu ești sigur că panica a luat cu ea toată intensitatea energiilor. Energia se transformă în tristețe, aducând cu ea dorul și nevoia de a te reconecta cu jumătatea ta. Acum ego-ul va încerca din nou să se lupte, pentru că tristețea îți cere să te predai și să renunți la preconcepții ori la ceea ce îți pare ție corect sau greșit. În acest stadiu ți se cere să privești în propria divinitate și să te conectezi cu ea.

 Compasiunea – În acest stadiu te amplasezi pe planul secund și te concentrezi cu totul pe a înțelege și a fi compasiv cu jumătatea ta, fără judecată. Ești dispus și capabil să uiți stadiile anterioare, să te abandonezi iubirii necondiționate, să protejezi și să răsfeți pe celălalt deasupra propriilor nevoi. Aceasta e nevoia ta cea mai profundă la nivel de suflet. În timp ce te cufunzi în acest proces, realizezi cum această persoană este reflexia ta totală, și cum polaritățile lui/ei și imperfecțiunile sunt o reflectare a sufletului tău, cum ființa lui/ei de lumină conține exact aceiași lumină pe care tu o porți în tine. Acest proces te poartă către înțelegerea propriei divinități și abandonării în lumina Universală a iubirii prin compasiune pură și iertare.

 Apoi fii pregătit să reiei toată această cursă, să îți așezi pe nas din nou ochelarii cei roz, să îți pui centura de siguranța și să intri cu forță din nou în circuit. Acest ciclu este deopotrivă cel mai neplăcut și cel mai minunat lucru în același timp. Este atât de intens și trebuie să te ții bine pentru că e ca și cum ai merge pe marginea prăpastiei.

La un moment dat vei începe să te obișnuiești cu aceste frecvențe înalte și vei deveni mai stabil; făcându-ți munca interioară iar și iar până în acel punct în care ești pregătit să te bucuri de uniune cu totul, abia apoi vei putea să servești misiunii pentru care ai venit. Există un motiv pentru care flăcările gemene ajung împreună, iar munca pe care ele o fac îmi este încă peste înțelegerea mea, în stadiul în care sunt, dar sunt sigură că se va revela curând, pe măsură ce amândoi lucrăm cu această energie.

Sfatul meu este să fii blând cu tine, iubitor și să te abandonezi magiei și luminii, fără negociere, doar fii toate astea. Nu avea așteptări cu privire la rezultat, nu pretinde să controlezi, doar iubește și fii înțelegător.

Îți mulțumesc pentru că ai citit.

Iubire și lumină.

Sabrina Santos

Acest post este republicat cu permisiunea  thepowerwithinus.

Sursa _ http://www.enlightened-consciousness.com/twin-flame-connection-what-happens-when-you-meet-your-counterpart-in-the-physical-reality/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos