Published On: lun, oct. 29th, 2018

Consiliul Județean Dâmbovița, participare la Târgul de Turism China – ASEAN 2018

Consiliul Județean Dâmbovița, participare la Târgul de Turism China-ASEAN 2018

Joi, 25 octombrie 2018, delegația Consiliului Județean Dâmbovița, condusă de președintele Daniel Comănescu, a participat, la Guilin, alături de reprezentanții autorităților publice din Provincia Autonomă Guangxi Zhuang, la deschiderea oficială a celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Internațional de Cultură și Turism din cadrul Târgului de Turism China-ASEAN 2018.

Evenimentul a fost deschis de Zhao Leqin, vicepreședinte al Comitetului Permanent al Congresului Regiunii Autonome Guangxi Zhuang. În cadrul acestui eveniment, Consiliul Județean Dâmbovița participă cu un stand de promovare a oportunităților turistice și economice ale județului Dâmbovița, în baza Acordului de Cooperare dintre părți, încheiat în anul 2016, la Nanning.

Manifestarea atrage anual mulți vizitatori datorită numărului mare de țări prezente, ponderea cea mai mare având-o țările din partea de Sud – Est a Asiei, organizatorii intenționând să extindă aria participării pentru cât mai multe state  de pe alte continente.

            În cadrul festivității de deschidere, Zhao Leqin l-a invitat pe președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, să transmită mesajul său participanților reuniți sub egida prestigiosului eveniment, subliniind bucuria organizatorilor pentru faptul că județul Dâmbovița este prima regiune din partea de Sud-Est a Europei care a ales să vină și să promoveze potențialul turistic, cultural și economic al zonei.

Președintele Daniel Comănescu a mulțumit șefilor administrației din Guilin, oraș înfrățit cu municipiul Târgoviște, pentru invitația adresată și pentru oportunitatea ca județul Dâmbovița, prin standul pus la dispoziție – gratuit – de partenerii chinezi, să pună în valoare patrimoniul natural și cultural de care dispune.

Alături de Consiliul Județean Dâmbovița participă, cu materiale de promovare, și Asociația Turistică ”Peștera-Padina”, pentru a aduce în atenția publicului participant zona montană din județul nostru.

În data de 26 octombrie 2018, a avut loc ceremonia de deschidere a celei de XII-a ediții a Festivalului UNWTO/PATA privind Tendințele și Perspectivele Turismului, acesta fiind cel de-al treilea eveniment organizat în cadrul Târgului de Turism China-ASEAN 2018.

Comunicat de presă

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

Info Targoviste Complex

YouTube Oficial Media

Pin It