Published On: mie, nov. 28th, 2018

Consiliul Local Municipal Târgovişte – Acord de asociere cu Fundația Special Olympics

Consiliul Local Municipal Târgovişte, întrunit în şedinţă ordinară astăzi, 28.11.2018, a votat proiectul de HOTĂRĂRE privind aprobarea ”Acordului de asociere între Municipiul Târgovişte și Fundația Special Olympics pentru participarea unor sportivi din Municipiul Târgoviște la Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics, organizate în Abu Dhabi, în perioada 08-22 martie 2019.

Art. 1 Se aprobă încheierea Acordului de asociere între Municipiul Târgovişte și Fundația Special Olympics pentru participarea a patru sportivi și a unui antrenor din Municipiul Târgoviște, la Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics, organizate în Abu Dhabi, în perioada 08-22 martie 2019, conform anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 2 Suma de 4000 euro reprezentând contribuția Consiliului Local Municipal Târgoviște va fi asigurată din prevederile bugetare ale anului 2019, cuprinse la capitolul 67.02. Cultură, recreere, religie, titlul 20 -Bunuri si servicii și va fi decontată pe bază de documente justificative.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

Info Targoviste Complex

YouTube Oficial Media

Pin It