28/05/2020

Consiliul Local Municipal Târgovişte – ASTRO FEST 2018

 Consiliul Local Municipal Târgovişte, întrunit în sedință extraordinară, astăzi, 12.09.2018, a aprobat proiectul de HOTĂRĂRE privind încheierea unui Acord de asociere între Municipiul Târgoviște, prin Consiliul Local Municipal Târgoviște  și Societatea Astronomică Română de Meteori, în vederea organizării la Târgoviște a evenimentului internațional ASTRO FEST 2018,  în perioada 12-24 octombrie 2018.

Suma de 27.000 lei reprezentând contribuția Consiliului Local Municipal Târgoviște în vederea organizării evenimentului internațional ASTRO FEST 2018, va fi asigurată din prevederile bugetare cuprinse la capitolul 67.02 Cultură, Religie, titlul II – Bunuri şi servicii și va fi decontată pe bază de documente justificative.

Eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri și rolului pe care l-a avut astronomia în realizarea Unirii, precum și împlinirii a 25 de ani de la fondarea Societății Astronomice Române de Meteori – SARM.

Participă entități fizice și juridice din toate provinciile românești, Rep. Moldova, diaspora și străinătate: observatoare astronomice și planetarii, instituții astronomice, instituții de cercetare, asociații și cluburi de astronomie, organizații care promovează educația și știința, astronomi amatori, tineri pasionați de astronomie, edituri, firme de telescoape și produse cu caracter educativ, invitați din diaspora și din străinătate.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share