Published On: sâm, ian. 6th, 2018

Consiliul Local Municipal Târgoviște: Investiții la Școlile Gimnaziale ”Matei Basarab” și ”Mihai Viteazul„

”In sedinta de astazi a Consiliului Local Targoviste, au fost aprobate două investitii deosebit de importante pentru infrastructura educatională locala.
Astfel, Scoala Gimnaziala “Matei Basarab” (nr. 13) si Scoala Gimnaziala “Mihai Viteazul” (nr. 8) vor face obiectul unor lucrari importante de modernizare, reabilitare si extindere.
Cu privire la Scoala Gimnaziala “Matei Basarab”, va fi reabilitata integral cladirea existenta, se va construi o extindere in suprafata desfasurata de aproximativ 1400 mp, se va construi o sala de sport, se va realiza un teren de sport exterior, vor fi refacute trotuarele, aleile si spatiile verzi.

Si la Scoala Gimnaziala “Mihai Viteazul” vor fi realizate ample lucrari, in sensul ca vor fi reabilitate corpurile existente si se vor construi nu mai putin de 6 corpuri noi de cladire.
Astfel, se va realiza cresterea numarului de sali de curs de la 22 la 36, se va construi o sala de festivitati, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare si vestiare aferente zonei sportive, la care se adauga o cladire tehnica.
Proiectele vor fi depuse in vederea finantarii prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 10, “Imbunatatirea infrastructurii educationale” si au o valoare cumulata de peste 40.000.000 lei, contributia administratiei locale fiind de numai 2% din valoarea eligibila a proiectului.” a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan pe pagina personală de facebook.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It