OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: mar, nov. 13th, 2018

COOPERARE ÎNTRE COMUNA GHIRODA, JUD. TIMIȘ, ȘI COMUNA RĂCULEȘTI, REPUBLICA MOLDOVA”

În perioada 06-09 noiembrie 2018 o delegație a Primăriei Ghiroda, formată din opt persoane, condusă de primarul Ionuț Stănușoiu, a participat în Republica Moldova la semnarea acordului de cooperare dintre comuna noastră și comuna Răculești.

Ne-am dorit să marcăm cei 100 de ani de la desăvârșirea statului național român printr-o acțiune concretă. Această înfrățire dintre Comuna Ghiroda și Comuna Răculești nu are doar rolul simbolic de a omagia realizările înaintașilor, ci și dorința noastră de a fi parteneri activi la dezvoltarea fraților de dincolo de Prut.

Consiliul Local Ghiroda a aprobat alocarea unei sume de bani care va fi folosită pentru cofinanțarea unor proiecte de dezvoltare economică și socială a comunei Răculești.

Semnarea acordului de cooperare a fost un moment emoționant, festiv și plin de bucurie pentru reprezentanții ambelor localități. Înainte de a ajunge în Republica Moldova, am făcut o vizită la Mausoleul Mărăşeşti, monument ridicat chiar pe câmpul de luptă al marilor bătălii din anul 1917. A fost o vizită utilă, care ne-a ajutat să înțelegem mai bine sacrificiile care au făcut posibilă Marea Unire de la 1 decembrie 1918.

Vreau să mulțumesc fraților nostri din Republica Moldova pentru ospitalitatea de care au dat dovada, pentru bucuria si prietenia pe care ne-au arătat-o și pentru că ne-au făcut să ne simțim ca acasă. a spus Ionuţ Stănuşoiu, primarul comunei Ghiroda

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Alegerea cititorului

Candidatii carui partid ii votati la alegerile europarlamentare?

View Results

Loading ... Loading ...

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It